fredag 13. januar 2017

Lavkarbo matplan

Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett. Lavkarbo fremmer et sunt vekttap. Har gått ned 1kg nå på lavkarbo men står litt stille. Under en lavkarbo -diett øker du inntaket av proteiner og fett, og spiser generelt mindre karbohydrater.


Karbohydrater gir kroppen energi og trenger dermed ikke å tære på fettreservene når den forbruker energi. Og kanskje er det en lavkarbo -diett som skal til for å bli kvitt de overflødige kiloene - og kanskje kan en omlegging av kostholdet gjøre at du kan fortsette med en sunn livsstil og bevare vekttapet lenge etter at dietten er over.

Det er alltid greit å ha et par lette og kjappe lavkarbo middagsoppskrifter på lur når du står på butikken og ikke vet helt hva du vil ha til middag. De siste årene har lavkarbo gått som en farsott over landets slankere, blant annet under navn som ketolysedietten og dr. Forløperen til lavkarbo er dr.


Hovedprinsippet går ut på å få kroppen din til å forbrenne lagret fett. Et lavkarbokosthold handler om mye mer enn vektreduksjon. Det er helg igjen og noen har kanskje lyst å bake. Denne formkaken ble til ved en ren tilfeldighet eller feiltagelse , men det var ikke noe dumt resultat så den fortjener et innlegg.


I desember hadde jeg satt av en dag til bake en del lavkarbo bakst til jul, deriblant krydderkake.

Disse fruktene kan du spise på lavkarbo. Men hvis du går på en lavkarbodiett gjelder det likevel å finne dem som ikke inneholder så mye karbohydrater - og hvilke er det? Cantaloupe melon, appelsin, rabarbra, bjørnebær, multer og bringebær er eksempler på frukt og bær du fint kan inkludere i et lavkarbo -kosthol sier. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Matplan - moderat lavkarbo med middels tilberedning Det er lagt inn slik at du kan prøve å faste slik at du spiser f. Første måltidet klokken og siste måltidet klokken 20.


Blodtrykket reduseres også betraktelig. Insulinresistens – Insulinresistens kan føre til diabetes, men en ketogen diett kan bidra til å senke insulinnivået, og dermed redusere risikoen for diabetes. Noen finner ut av det veldig raskt, mens andre trenger mer tid.


Vi er alle forskjellig! Men én ting vet vi, og det er at lavkarbo er en ypperlig metode for å gå ned i vekt. Velg de reneste typene.


Ekte majones, oliven-, kokos-, raps-, og avakado olje er alle gode oljer. Unngår kunstige tilsetningsstoffer. Som oftest er det best å lage sauser fra bunnen av. VÆR OBS PÅ LETT-PRODUKTER!


Du er ikke lenger opptatt av kalorier, men karbohydrater.

Her er en hel ukes meny for deg på lavkarbo diett! Jeg har fangeleir regler om MAX Gram karbohydrater pr dag i min kost men om din kur tillater mere må kan du øke mengden grønnsaker. Jeg har også valgt og legge med noen gram under i tilfelle det ligger noen skjulte karber her og der.


Håper noen kan ta nytte av dette!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg