mandag 30. januar 2017

Bryllupskake

Bryllupskake

Vår samarbeidspartner har lang erfaring med utforming av fantastiske bryllupskaker, og lager både tradisjonelle og moderne design. Dekorasjon med utgangspunkt i makroner, friske frukt og bær, samt sjokolade-pynt. Alltid vært glad i marsipankake? Vår bryllupskake med kritthvit marsipan er en klassiker blant våre bryllupsvarianter.


Pyntet med roser, hvitt silkebånd og bryllupsparfigur. Dere kan selv velge deres favorittfyll til den store dagen. Send oss gjerne ditt bryllupskake bilde i skjemaet under, så legger vi det ut i galleriet!


Bryllupskaker må bestilles senest to uker i forkant. En femetasjes bryllupskake holder til cirka personer. Vi går aldri på kompromiss med råvarer og smak, forteller Sætre. Det er mye å tenke på når man skal bake en bryllupskake , og man vil jo gjerne at kaken skal se ekstra flott ut. Planlegg kaken i god ti slik at du kan lage ferdig all pynten til kaken før du blir innhentet av tidspress.


Bryllupskake

Ingen av oss er særlig kreative når tiden blir knapp. Beklager sent svar! Den høytidelig kuttingen av bryllupskake n er alltid et høydepunkt. Her finner dere mange forskjellige kaketopper, i alle størrelser og fasonger!


Sørg for at dere er klare for et perfekt bilde-øyeblikk, med akkurat den rette kombinasjonen av kaketopp og serveringsett! Her har vi samlet bilder av bryllupskake r for inspirasjon og idéer. Det finnes utallige muligheter når du skal velge en bryllupskake.


Bryllupskake

Fortell oss gjerne litt om dine ønsker, så kontakter vi deg for å planlegge den perfekte kaken for din store dag! Tradisjonelle bryllupskaker kan leveres på ulike stativer, enten på buet stativ, stang i midten eller E-stativ. Smør formen og dekk bunnen med bakepapir. Hell røren i formen og stek kaken i ca. Avkjøl kaken på rist.


Lag den andre bunnen på samme måte, men sikt i kakaopulver sammen med melet. Tusen takk for tips til hva man kan bruke til brett og støtter dersom man ikke får tak i de proffe plast-greiene mange blogger og nettsider viser til! Det er ikke lett å være kreativ om tiden blir knapp.


Ellers blir dere jo helt sikkert sittende med masse uspist bryllupskake , og det er jo ikke det koseligste som kan skje. Smaksforslag en kan velge mellom i disse dager strekker seg heldigvis litt lenger enn bare marsipan og krem. Hva med vanilje, sjokolade, fruktkake, sukkerbrød eller ostekake?


Tilogmed mousse-fyll er helt ok idag. Forførende, vakker og verdig. Slik er jo bruden, og slik ønsker vi at også bryllupskaken skal være. Kvaliteten på en firmakake må være.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg