mandag 9. januar 2017

Lønnstrinn spesialpedagog

En av de viktigste oppgavene for Utdanningsforbundet er å jobbe for at medlemmene skal ha bra lønn og gode arbeidsvilkår. Som spesialpedagog fungerer du ofte som en støtte for læreren. Opplæringsplanen følges opp i samarbeid med læreren. Lønnstabell for KS pr. Her finner du lønnstabeller for tariffområdene KS og Oslo kommune.


Mange som jobber som spesialpedagoger har en bachelor og eller master i spesialpedagogikk, mens noen har en grunnutdanning som lærer eller barnehagelærer med påbygning i spesialpedagogikk eller annen helsefaglig og eller pedagogisk utdanning. Spesialpedagog er ingen beskyttet tittel. Hvem passer ikke dette yrket for?


Ved å gå inn på lønnstabellen ser du at dette tilsvarer kr. Hvis de fire årene er ansiennitet du har opptjent i Oslo kommune, får du kr. Med en master i spesialpedagogikk får du en yrkesrettet utdannelse og kompetanse som er sterkt etterspurt i arbeidslivet. I programmet kan du velge mellom fem fordypninger: audiopedagogikk, logopedi, psykososiale vansker, spesifikke lærevansker og utviklingshemning.


Statens lønnstrinn henviser til lønnstabellene som er fremforhandlet mellom staten og LO Stat, YS Stat og Unio. Disse forhandlingene skjer vanligvis i løpet av april, slik at nye lønnstrinn trer i kraft fra 1. Tabellen under er dermed gjeldende fra 1. Mer informasjon om lønnstrinn , lønnstabeller, lønnsrammer og tariffoppgjør i Oslo kommune finner du her. Møt noen av våre medarbeidere. Sjekk hvor mye du tjener på å rykke opp et lønnstrinn med våre tabeller.


Slik lykkes du med å få høyere lønn. Foreslår nye endringer. Forsikring og banker. Jobbsikkerhet og lønnsvekst. Mindre lønnsforskjeller mellom kjønnene.


Hei jobber som vikar som spesialpedagog en dag i uka. Jobber på voksen opplæring, veldig fin jobb koselige elever og kolleger. De ligger på 520kr timen de fleste.


Landsdekkende oversikt over studentrabatter, studentfordeler og studentpriser. Søk etter produkter og tjenester med studentrabatt - Studentrabatt er studentenes fordelsside. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Oslo kommune er et eget tariffområde, og her er ansatte plassert i lønnsrammer og lønnstrinn.


Ansatte i undervisningsstillinger ellers i landet er plassert i KS-området med et eget minstelønnssystem. Jeg er nyutdannet spesialpedagog (har en bachelor i pedagogikk, lever master i spesialpedagogikk nå til høsten) og jobber 1 i skolen. Tidligere har jeg jobbet på bolig og i barnehage, har levert attester men ikke f. I budsjettsammenheng eller i forbindelse med kalkulasjoner, vil du kunne ha behov for å beregne “sosiale kostnader” for dine arbeidstakere.


Alle Norsk Lektorlags medlemmer i offentlig skole, både grunnskole og videregående skole, er omfattet at avtaleverket for KS-området, bortsett fra de som jobber i Oslo kommune. Bli medlem i Samfunnsviterne! Samfunnsviterne jobber for å bedre medlemmenes lønns- og arbeidsvilkår, og å fremme medlemmenes økonomiske og faglige interesser. Hovedtariffavtalen 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg