mandag 30. januar 2017

Utdrikningslag spill

Borat-drakt, ølbriller og annet must til festen. Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi.


Utdrikningslag spill

Sammenlign priser på Playstation 4. Gode utdrikningslag har spennende og inkluderende aktiviteter. Når en har et utdrikningslag der alle deltakerne fremdeles trekker på smilebåndet når de tenker tilbake på, så har du lykkes. En god start for å komme dit er å velge aktiviteter som alle kan være med på, og at det blir en aktiv dag. For å lage et personlig preg på utdrikningslaget kan man legge inn leker, oppgaver eller rebusløp for bruden eller brudgommen. Her er det bare fantasien som setter grenser for hva man kan gjøre, men siden fantasien ofte gjør nettopp det gir vi dere mer enn forslag til hva man kan finne på.


Har arrangert et par utdrikningslag de siste årene. Dere kan spille alle mot alle eller to lag mot hverandre. Spiller dere som lag, er det fullt mulig å legge opp taktikk for hvordan dere skal “vinne” deres utdrikningslag på Laserspill!


Utdrikningslag spill

Det er viktig å understreke at det er helt ufarlig med utdrikningslag på Laserspill. Ta gjerne kontakt via telefon eller e-post! Kundeservice: Hverdager 09.


Vi tilbyr ulike aktiviteter for utdrikningslag og teambuilding i Sandnes og Stavanger. Paintball, Innspilling i lydstudio, dubbing av film og utleie av elektrosjokk. Book paintball til utdrikningslaget hos oss, eller spille inn sang i studio?


Utdrikningslag spill

Spill inn 8-sanger i et ekte lydstudio. Teksten følger melodien på storskjerm og vi har plass til hele gjengen og tid til både fellessanger og solokarrieren. Sats på noen uvanlige aktiviteter. Har man god fantasi finnes det ingen grenser for hvilke aktiviteter man kan gjøre sammen i et utdrikningslag.


For å hjelpe deg med å komme opp med noen gode ideer til ditt utdrikningslag , har vi under samlet en del aktiviteter som kanskje kan være til inspirasjon. Kjøp de sykeste og artigste spillene, lekene. Det er bedre å bli avvist på telefon fordi man er et utdrikningslag enn når alle gutta kommer i supermannkostymer og ikke får sjekke inn. Lei en hytte eller en leilighet litt for seg selv fremfor på en familiecamping, og hold dere unna utpregede familiesteder. Enten dere velger innendørs- eller utendørs spill kan dere med sikkerhet vite at dere velger rett aktivitet for dagen.


Utdrikningslag spill

Ta kontakt med oss ved bestilling for å finne ut om dette er en mulighet på tidspunktet dere. Utdrikningslag, spill og høy stemning… Hva med alkohol? Aktivitetene i et utdrikningslag er morsomst hvis alle deltar. Sosiale aktiviteter bidrar til å lette på stemningen, spesielt hvis ikke alle kjenner hverandre fra før.


Lag en partypose En fin start på festen er å dele ut en partypose. Balerina Det er et must at det ser ut som om at han spiller for å samle inn penger. Her kan det være greit å få hjelp av ei jente til utkledning og sminking.


Klikk her for FESTSANGER OG FEST-TALER TIL BRYLLUP.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg