mandag 23. januar 2017

Barn under 18 år reise alene

Med fokus på bransjekunnskap og solide samarbeidspartnere reiser du alltid trygt med oss. La deg friste av våre fantastiske opplevelser i land over hele verden! Uansett hva slags ferie du ønsker deg, finner du den hos Ving.


Du og foreldrene dine må kontakte flyselskapet og høre hva som er gjeldende regel for reiser med deres fly. De fleste flyselskapene har klare regler for hva de gjør for barn som reiser alene og er under år. De færreste flyselskaper godkjenner at noen under flyr alene uten at de har skriftlig godkjennelse fra foreldre eller foresatte.

Informasjon om reisende under år. Generelt gjelder det at barn må være minst fem år for å få reise på egen hånd. For barn mellom fem og elleve år tilbyr de fleste flyselskap assistanseservice (UM). Kan ikke reise alene.


For barn 6–år kreves en bekreftelse for å reise uten foresatte. Fyll ut vedlagt skjema og send det til TUI. For barn som skal reise uten voksne finnes det flyselskapet som ikke tar imot uledsagede barn , noen tar også et tilleggsgebyr for denne tjenesten.


Når man reiser med assistanse vil vi passe på at barnet finner plassen sin og slår seg til ro i flyet, vi passer på at barnet får hilse på de kabinansatte om bord som vil passe på barnet om bord under reisen , og vi sørger for at barnet overleveres til rett person etter landing. Barn som reiser alene.

Alt du trenger å vite om assistanse for mindreårige som reiser uten ledsager, og hvor gammelt barnet må være for å kunne reise alene. Bagasje for barn og spedbarn. Se hvilke bagasjeregler som gjelder for barn og spedbarn, inkludert barnevogner og bilseter.


Ingen under år bør reise alene. Hanne Stender er leder for Spania-kontoret til Europeiske reiseforsikring. På spørsmål om hun ville latt barn under år reise alene på sydenferie.


En voksen kan ikke reise til utlandet sammen med deg uten at foreldrene dine vet om det. Sammenlign reiser og restplasser på Travelmarket og reis billig. I vårt brede utvalg av reiser , finnes det kjør selv-ferier som passer til alle behov. Det kan være ulovlig. Selv om aldersgrensen er fem år , er den største gruppen barn som reiser alene mellom sju-åtte og elleve år.


Flyselskapet har plass til åtte barn som reiser alene på hvert fly. Apollo er ikke ansvarlig for eventuell forfalskning av en slik fullmakt. Med tjenesten vår for barn som reiser alene kan du være sikker på at barnet ditt vil reise trygt.


En spennende opplevelse for en ung globetrotter. Reise alene , ut på eventyr! Samtidig skal du som forelder være trygg.


Flytoget støtter denne anbefalingen, og presiserer samtidig at foreldrene selv må vurdere sitt barns modenhet.

Ledsager skal være fylt år og følge med på hele reisen. Foruten å være fylt år , er det kan hver mindreårig ledsager maksimalt ha med seg og ta ansvaret for inntil to barn i aldersgruppen 0-år. Mappen får du av flyselskapet ved innsjekking. Her må du også oppgi hvem som skal hente barnet. Vi anbefaler deg å fylle ut skjema på forhånd sånn at innsjekking går raskere.


Samboere får felles foreldreansvar for felles barn , jf. Har de ikke sendt slik melding, har mor foreldreansvaret alene. Dette gjelder for barn født etter 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg