søndag 15. januar 2017

Tilbud vaskemaskin og tørketrommel

Vi leverer alt av maskiner og utstyr til storkjøkken. Utvalg og kvalitet til riktig pris. Vi hjelper deg med å finne alt du trenger til ditt storkjøkken. Bestill overnatting på nett.


Se bilder, les kundeomtale og book!

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Spar plass og tid med en kombinert vaskemaskin og tørketrommel. Vaskemaskin med tørketrommel - Kapasitet. Best i Test guide: Har du ikke plass til vaskemaskin og tørketrommel hjemme, så er en kombinert vaskemaskin med tørketrommel et opplagt valg. Spesielt er det en fordel for små husholdninger som til tider har bruk for tørketrommel , men ikke har plass til en.


Med hundrevis av vaskemaskiner å velge mellom, kan det være vanskelig å velge den beste vaskemaskinen for deg og ditt bruk. Bare rolig, i denne guiden hjelper vi deg med å få oversikt og gir deg noen gode forslag.

AEG tilbyr 10-års garanti på Inverter Motoren i din nye vaskemaskin og tørketrommel. Du trenger bare klikke i boksen og registrere ditt produkt. Du får en bekreftelse på e-post når registrering er fullført. Med en kombinert vask-tørk maskin får du vaskemaskin og tørketrommel i samme maskin. Her får du 3dagers åpent kjøp og vi installerer gjerne for deg!


Du skal huske på at en vaskemaskin med tørketrommel er en slags 2-i-løsning - og problemet med disse løsningene er engang i mellom, at den ene løsningen spenner ben for den andre. Den tar også mer plass enn en frontbetjent vaskemaskin , og er av den grunnen best egnet til et hjem hvor det er god plass til installasjonen av vaskemaskinen. Hvis du har bruk for å kunne tørke vasketøyet ditt raskt, kan du velge en kombinert vaskemaskin med tørketrommel.


Hos oss finner du en vaskemaskin med kapasiteten du trenger. Gratis frakt og ingen avgifter. Vi har stort utvalg av vaskemaskiner!


Du kan være sikker på at finne en tørketrommel som passer deg. Hvilken vaskemaskin med tørketrommel er best? Det er en Best i test- liste, og folkene bak testene består av forskjellige mennesker fra uavhengige medier. Så her kan du være sikker på at du får uhildet og objektiv informasjon, samt klar og ærlig informasjon om kvalitet, spesifikasjoner, pris og eventuelle tilbud.


Har du liten plass på badet, er det fristende å vurdere en kombinert vaskemaskin og tørketrommel framfor å kjøpe to maskiner hver for seg.

Men er disse kombimaskinene like gode som de tradisjonelle, todelte løsningene? Meningene er delte, og diskusjonen har gått høyt på nettet om hvorvidt kombiløsningen duger. En gjennomsnittsnordmann bruker mye penger på klær, og da er det viktig å vaske klærne riktig. Nyere maskiner har en rekke program og innstillinger slik at du bedre kan ta vare på dine klær. For å få mest mulig ut av LG.


Internet Explorer (IEeller nyere). Skal tørketrommelen være koblet på sin egen kurs, vil en 10-ampere-kurs som regel være tilstrekkelig. Har du tenkt å koble vaskemaskinen og tørketrommelen til samme kurs bør du sjekke maksimalt forbruk for begge maskinene sammen.


Om du skal kjøpe ny tørketrommel og vil vite hvilken som er best akkurat nå har du kommet helt rett! Den er bygd for års forbruk og er derfor gedigent konstruert. Vær oppmerksom på tørketrommelens mål dersom den skal plasseres oppå en vaskemaskin. Dersom det er tilfellet så må målene på de to maskinene passe noenlunde sammen.


Se mer for tilbud og info. Blir det enklere enn det?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg