tirsdag 31. januar 2017

Pirat bursdag tips

Stort utvalg til hele bursdagsfeiringen. Norges ledende bursdagsbutikk. I alle farger og fasonger.


Pirat bursdag tips

Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din. Pirat Party bursdag.


Pynt opp til en skikkelig piratfest! Tips til Fest er bloggen til. Norsk selskap som fører kostymer, temaer til barnebursdag, pynt til bursdag ,. Ingenting slår en klassisk sjørøver fest. La gjestene kle seg ut som lure pirater med bånd på hodet og lapp over øyet.


En skikkelig sjørøverbursdag fortjener også en ekte skattejakt! Trykksaker til bursdag ute på siden vår nå. Sjekk de ut på vår DIY side til bursdag.


Skal du arrangere barnebursdag for en liten pirat ? Kan brukes som piratflagg eller som veggdekor i barneselskapet. Har du en liten pirat i hus kommer han eller hun garantert til å elske denne bursdagskassen. Et tips er å lage en bursdagskasse, på samme måte som man har julepynten i en kasse, kan man spare på restene etter bursdagsfesten til neste bursdag. Der legger du også ballongpumpen. Et tips her er å låne et basseng som ikke er særlig dypt.


Pirat bursdag tips

Garantert en bursdag som blir husket! Mange skoler leier ut gymsalen sin, og det kan være et godt alternativ om du ikke vil ha bursdagen hjemme eller utendørs. Vi vet hvor travel hverdagene kan være og det kan bli vanskelig å finne inspirasjon.


Derfor har vi satt sammen en super pakke til piratfest og bursdagsfeiring med stilig piratskip og skattekart motiv. Papptallerkner, pappkopper, servietter, invitasjoner og mye mer. Vi har mange fine pirat bursdags artikler.


Pirat bursdag tips

Inviter til sjørøver bursdag med dette spennende motivet. Sjørøver med telskop som skuer over havet til nye skatter. Ikke bare gjør det ryddejobben enklere for deg, men det er også fint at barn som blir raskt ferdige kan ha noe å holde på med mens de venter på at de andre skal bli ferdige. Leker: I en Peppa Gris- bursdag må så klart de små få prøve å sette hale på. Vi hjelper deg med alt til barnebursdagen.


Her får du ferdige pakkeløsninger for temabursdag med pynt, kake, snacks og godteri. Alt levert rett hjem. Enten du skal arrangere 1-års bursdag , enhjørning- bursdag , Minions- bursdag , Star Wars- bursdag , Harry Potter- bursdag , Brannmann Sam- bursdag eller annet tema – er sannsynligheten stor for at vi har absolutt alt du trenger av servise, pynt og dekor!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg