mandag 23. januar 2017

Høyde spisebord

Kom til måltidene, bli sittende for historiene. Finn spisebordet som passer deg. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA.

Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


La deg inspirere av våre spisebord i ulike design. Flere forskjellige modeller og priser.

Handle raskt og enkelt på Ellos. Spisestuebord med plass til alle. Enten du leter etter et lite spisebord eller et stort spisebord , har vi utvalget for deg. Med slagbor uttrekkbare spisebord eller spisebord med illeggsplate kan du enkelt gjøre plass til flere når du trenger det.


Har du liten plass har vi også vegghengt klaffebord som sparer plass når bordet ikke brukes, siden det kan legges ned. Vi impulskjøpte nytt spisebord i dag. Men det gamle bordet er mye lavere. Jeg trodde ikke vi hadde spesielt lave stoler, det er sånne Syvernstoler. Fagmøbler har et stort utvalg av spisebord av god kvalitet.


Vi har runde spisebord , uttrekkbare spisebord og spisebord med ileggsplater. Sitter å kikker litt på nettet ang spisebord , funnet et jeg syntes ser kjempe fint ut men høyden er 75cm? Er ikke det veldig lavt iforhold til vanlig høyde ? Noen som har peiling på dette?


Vakkert og svært brukervennlig spisebord – i faste størrelser eller med uttrekk. Uttrekksbordene kommer med plater – som begge oppbevares i bordet når de ikke er i bruk. Da er det praktisk med et spisebord med ileggsplater.

I stedet for å velge et bord som er for stort i rommet, og som blir massivt i innredningen, kan du velge et mindre bord med muligheten for uttrekk. Inviter venner og familie til middag rundt et koselig spisebord med plass til opp til seks personer. Se alle våre medium spisebord på ikea. Rundt, stilig spisebord i mørk askfinér. Runde spisebord har mange fordeler.


Det føles ofte mer sosialt å sitte rundt et rundt spisebord – man får en naturlig nærhet til alle rundt bordet. Hos oss finner du et stort utvalg spisebord i ulike design og former. Kjøkkenbordene kommer i flere farger som hvitt, svart, eik og brunt, derfor vil du garantert finne bordet som passer stilen din. Gullet -6 M -8 W – 01.


Velg mellom rektangulære, kvadratiske, ovale og runde spisebord som passer både til kjøkket og spisestuen. E -se hele tilbudet. Hent i butikk er tilgjengelig på et stort antall produkter, da denne servicen også omfatter vårt Kun Online sortiment.


Butikken har ikke Kun Online produkter på lager, det må derfor forventes en leveringstid på 4-virkedager før varene er klar til henting i butikk. Bestill ditt spisebord online på Chilli. På Chilli kan du regne med å kunne finne billige spisebord eller kjøkkenbord online, uten å kompromisse med stil og kvalitet. Velg og vrak blant hundrevis av bord og klikk hjem det som faller deg i smak og som matcher dine behov. Bordet leveres raskt og smidig frem til døren din.


Tadeo spisebord finnes i flere størrelser og farger, fra Walter Knoll. Cross er et stilrent og tradisjonelt heltre bord med et understell i kryss-ben. Det finnes i flere finisher og blir levert i 220cm med mulighet for anskaffelse av klaffer som gjør bordet 320cm langt.


På Høyden blir redigert etter Redaktørplakaten, Tekstreklameplakaten og Ver varsamplakaten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg