tirsdag 24. januar 2017

Avfarging

Bredt utvalg av skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering. Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup. Det finnes ulike produkter for hjemme- avfarging avhengig av hvilken farge håret ditt har i dag og hvor mange ganger du tidligere har farget håret.


Avfarging

Colour BFrequent Use fungerer like bra til blonde og mellomblonde nyanser, hvis du akkurat har farget håret eller om du har en uønsket nyanse. Ikke bruk avfarging i hår som er for skadet eller slitt, da kan håret ta mer skade. En avfarging brukes for å avfarge hår som allerede er farget, og er en lettere blekning.


Så om du vil justere hårfargen en eller flere toner lysere kan en avfarging fungere bra. Her nedenfor har vi samlet våre avfarginger, klikk deg inn på respektive produkt for å lese mer. Nå har jeg vært kraftig lei den sorte harde fargen i lang tid og har mang en gang tenkt tanken på å komme meg til frisøren for avfarging.


Avfarging

Men, etter det jeg har hørt er det både en omfattende og dyr prosess. Så, det har bare ikke blitt gjort. Det har vært enklere å bare kjøpe en ny pakke med farge og farge på ny hjemme på badet. Den krymper tilsatte fargemolekyler så de kan skylles ut av håret. Avfarging som ikke bleker eller ødelegger håret ditt.


Den lar etterveksten være i fred og får håret stort sett tilbake til en farge som ikke er så langt unna din egen i fargehøyde. Har brukt avfarging en gang, og ja, jeg synes det slet en del på håret, det ble tørt og lett flokete. Men for min del gikk det greit, det var et skritt i retning min naturlige hårfarge, som nå har fått vokse ut igjen.


Avfarging

Et annet alternativ enn striping er å ta en avfarging. Det er ikke din naturlige hårfarge som kommer frem. Jeg ville ikke gjort dette mer enn maks annenhver dag, kanskje hver tredje, for selv om det er skånsomt i forhold til bleking og avfarging , så tærer såpe noe på håret. Om du syns håret ditt blir litt trått etter dette, så er ikke det så rart. Hårfarge for alle typer hår finner du på VITA.


NO er din destinasjon nummer én innen hårfarge og striper til hår. Hei :) Jeg kan bare svare via hairworl så håper det går fint. Desverre er det vanskelig å forutsi resultatet etter avfarging , noen farger er lett å få ut av håret og andre typer farger sitter veldig godt.


Noen som har peiling på avfarging av hår? Har egentlig lyst til det etter å ha farget det i mange år. Men en venninne påstod at det sliter veldig på håret, at det blir tørt og sånn. Og jeg sliter litt med tørt hår fra før. Håret mitt er krøllete til midt på ryggen.


Er så lei av å farge ettervek. Bleking av hår - kjerringråd. En innsender har sendt oss et lite tips til naturlig bleking av hår.


Avfarging

Det er en utbredt misforståelse av avfarging vil gi deg din naturlige hårfarge tilbake! Herrefarge Rask tilpasset herrefarge for de som vil kamuflere noen grå hår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg