torsdag 26. januar 2017

Matforgiftning stord

Over personer er blitt matforgiftet etter julemiddag på Brygga på Stord , melder Sunnhordland. Personene skal ha blitt syke etter restaurantbesøk fredag og lørdag i forrige uke. Vi er Statens tilsyn for planter, fisk, dyr og næringsmidler. Samfunnsoppdraget vårt strekker seg fra jord og fjord til bord.


Velkommen til Mattilsynets skjematjenester.

Du blir nå sendt videre til innloggingssidene til ID-porten. Etter at du har logget inn blir du styrt videre til Mattilsynets skjematjenester. Bruk helst kontaktskjema. Og gutter 16-laget var ikke det eneste fra Stord som kom til kvartfinalen i A-sluttspillet i årets Dana Cup.


Også klubbens jenter 15-lag kjempet seg inn blant de åtte beste. Det er fantastisk det lagene våre har prestert, roser formann i Stord IL Fotball, Oddmund Aase. Han tror ikke det er tilfeldig at klubben har gjort det så bra.

Dei elektroniske skjema finn du i Mattilsynets skjematenester og i skjemakatalogen i Altinn. Alle som jobber med produksjon, distribusjon og servering av mat har ansvar for å følge Norges lover og forskrifter. Norge må også følge internasjonale regler som for eksempel EØS-avtalen. Som Norges største servicebedrift har vi kunnskap, kompetanse og geografisk dekning til å tilby våre tjenester over hele landet – til små og store bedrifter.


Våre renholdskonsepter er nøye utviklet for å tilby våre kunder behovsbaserte tjenester så vi sammen sparer ti penger og minimerer vårt miljøavtrykk. Sigdal har kjøkken, bad og garderobe i go norsk kvalitet. Se vårt utvalg av kjøkken, ba garderobe og tilbehør her. Rimordbok (nødrimordbok) - søk etter ord som rimer på.


Matforgiftning : Det er kokkeverdensmester Geir Skeie som står bak konseptet Brygga på Stord hvor maten ble servert, skriver Sunnhordland. Eierskapet deler han med GSE Sandvik, selskapet til Sandvik-familien. Denne helgen havet over spisegjester på toalettet med diaré etter julebord på Geir Skeie-restauranten Brygga på Stord. Informasjon til allmennheten og helsepersonell om influensa og sesonginfluensa. Temaside for informasjon, rå nyheter og statistikk om den årlige sesonginfluensaen.


Begge besvares døgnet rundt ved legevaktsentralen. Hvis du trenger å komme i kontakt med legevakten et annet sted i landet enn der du oppholder deg kan du bruke det lokale nummeret.

Av donasjoner fra faddere, medlemmer, givere og næringslivspartnere går prosent til å gjennomføre hjelpearbeidet som det gis til. ISS leverer tjenester innenfor renhol kantine, eien. Europeiske Reiseforsikring er Norges ledende selskap innen reiseforsikring. Forsikre deg før neste reise med vår helårs-, engangs- eller studentforsikring!


Her kjøper du billetter til alle togavganger og Vys bussavganger i Norge. Du finner også informasjon om rutetider, trafikkstatus, avbestilling og hittegods. Deretter fikk vi høre på seniorforsker Einar Risvik fra Nofima. Han er en viktig pådriver for å få bygg tilbake i dietten vår. Bygg binder seg til kolestrol, fett, bakterier og frie radikaler, og på den måten reduserer byggfibrene risiko og effekt av matforgiftning , kreft og infeksjoner.


Det er lenge siden jeg har vært så trist over noe…har sovet ekstremt dårlig i natt. Mamma og Fredrik er på besøk og til tross for matforgiftning så har vi hatt en kjempekoselig uke med solskinn, shopping, sightseeing og “god mat” #128521; Eneste jeg skulle ønske er at jeg kunne bli igjen når de reiser hjem i ettermiddag…. Noe av prøvene som ble tatt etter saken om matforgiftning i Bodø i går, inneholdt norovirus.


BODØ: Det opplyser Mattilsynet til nettstedet Bodø By. Norovirus er vanlig på denne tiden av året, og det kan smitte via mat eller en person som har viruset. Miljøanalyse Vestlandet - prøvetaking, kvalitetskontroll, kjemisk, kvalitetsdokumentasjon, analyse, vannanalyse, inneklima, haccp, inneklimakartlegging, kurs. KRAGERØ: Årets utgave av Farmen er i full gang igjen, og konkurranseinstinktet har begynt å slå inn for flere av deltakerne. ISS er et markedsledende service- og facility management selskap.


I samarbeid med våre kunder jobber vi for å engasjere og ivareta våre medarbeidere, minimere vårt fotavtrykk på miljøet og vedlikeholde og bevare eiendom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg