fredag 13. januar 2017

Bleier som lekker

Kateter og uridom som kontinensløsninger - et alternativ til bleier og bind. Sv: Bleier som lekker. På samme måte vil det lille barnet sannsynligvis elske Liberos myke buksebleie, UpGo, som gir best mulig bevegelsesfrihet. Men husk at bleier kan også lekke fordi de er for store.


Sørg forat bleien sitter godt rundt midjen og lårene ved å stryke fingrene langs kantene og kontrollere at det ikke er noen gliper og at den sitterbehagelig.

Jeg har hittil brukt Pampers New Baby (2), men har opplevd flere ganger at gutten min blir våt på siden av ryggen (over bleien). Er det flere som opplever at Pampers lekker oppover (hvis dere skjønner ) eller er det bare vi som fester bleien for løst? Er jo så redd for at den skal stramme. Så kan man også ha en utrent blære, slik at man har innarbeidet dårlige tissevaner.


Jeg antar at hos deg har en ikke funnet en alvorlig sykdom, siden du kun får bleier som behandling? Noen andre som har problemer med bleier som lekker ? Her våkner lille mann me våte flekker lant opp over ryggen hver eneste natt nå. Må skifte flere ganger om natten, men likevel ender det med lekasje.

Voksen bleier gi folk som lider av inkontinens muligheten til å gå ut i offentligheten og føler deg komfortabel. Voksen bleier kommer i mange former fra full-size undertøy som ligner baby bleier til tynne pull-up stil undertøy med innebygd absorberende pads. De fleste voksen bleier kan diskret slitt under klærne uten at noen vet. Selv om bleier i dag er laget for å tåle mye tiss før de lekker , er det heller ikke behagelig å gå med våt bleie over tid.


Urin mot huden kan gi bleieutslett, og blir barnet kaldt i bleien, kan det få urinveisinfeksjon. Kvinner som lekker må bruke bind eller bleier fordi de mister kontroll over urinblæra. For å unngå urinlekkasje gjennomgår mange kvinner operasjoner og mange må bruke medisiner.


Svært mange av disse plagene kunne vært unngått ved å trene musklene i bekkenbunnen med VagiFlex skjedetrener. Den mest vanlig hjelpen menn får er medikamenter i kombinasjon med passive hjelpemidler, som bleier eller for de som har lettere grad av inkontinens:. Gratis frakt fra 6kr.


Blant de vanligste medikamentene er Vesicare, Detrusitol og Toviaz, som alle er reseptbelagte. De kan imidlertid ha bivirkninger som munntørrhet, døsighet og forstoppelse. Operasjon - For dem som har stresslekkasje (eller blandingslekkasje der stress- symptomene dominerer) er operasjon aktuelt, hvis man ikke lykkes med annen behandling. Dette er et vanlig problem som hyppigst rammer kvinner. Forekomsten øker med alderen og er særlig høy i sykehjem.


Norge som plages av dette - kanskje enda flere, da de fleste av oss regner dette som et flaut tema som man helst ikke snakker om.

Bleier som er sydd i form, men yttersiden består av fukttett polyester, og det er en lomme bak der du legger inn innlegg av absorberende materiale. Festes med borrelås eller knapper. Tørker raskt og er enkle å ta på. Men det er pris som skiller mest. Har du flere bleiebarn, blir utslaget enda større.


Rispapir = Er et ark som du plasserer i bleien nærmest barnet slik at avføring blir i papiret og bleien skånes for avføring, sparer deg masse tid med å skylle bleier og er relativt billig. De arkene som det bare blir tisset på kan brukes igjen, ved at man setter dem i vaskenett i sammen med bleievasken, tørkes og brukes igjen. Det er utviklet en rekke typer bleier som selges i spesielle bandasjistforretninger og på apotek. Under tiden kan medikamenter som virker avslappende på muskulaturen i urinblæren, også være aktuelle.


Mange menn opplever situasjonen som et problem. Det som skjer er at urinrøret (røret som leder fra blæren til enden av penis) ikke er blitt tømt helt ved hjelp av musklene rundt. En liten mengde urin blir liggende igjen i urinrøret, som oftest i den laveste delen like over scrotum.


Denne urinen drypper når man begynner å bevege bekkenbunnen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg