torsdag 12. januar 2017

Fadder dåpsgave

Smokker med navn, Navnelapper, Smokkesnor med navn, Barnebestikk med navn. Vi tar godt vare på de små. Skadelige midler er selvfølgelig forbudt i vår nettbutikk! Støtt oss i kampen om en rettferdig verden.


Les om vårt arbeid og bli fast giver i dag! Sprell har klassiske dåpsgaver - Mye fint og stort utvalg - Kjøp her!

Frakt kun 5- Gratis innpakning. Med fondskonto hos Storebrand kan du gi barnet en ekstra god start på livet! Det vitner om tillit fra barnets foreldre og som regel ønsker man å gi noe ekstra fint som dåpsgave for å presisere at man tar rollen og oppgaven seriøst. Hos Bjørklund finner du dåpsgave til barnedåp og navnedag. Gå inn på våre nettsider eller besøk en av våre mange butikker og kjøp din dåpsgave i dag.


Dåpsgave fra fadder. Hva skal man gi i dåpsgave som fadder ? Dette er et spørsmål mange har stilt seg første gang man blir spurt om å være fadder til et barn.

Familieforøkelsen samler slekt og venner for å feire den vesle, og du har tatt på deg rollen som dåpsvitne. Er du på utkikk etter en dåpsgave , og trenger et godt gavetips? Da har du kommet til riktig sted! Her har vi samlet flotte tips til gaver til dåpen i alle prisklasser, og som kan passe til både gutt og jente. Silje Sandmæl, Forbrukerøkonom i DnB NOR, mener et godt råd kan være å gi en dåpsgave som vokser, nemlig en spareavtale i aksjefond.


Risikoen i aksjemarkedet reduseres når sparingen skjer over lang ti og den forventede langsiktige avkastningen i aksjefond er høyere enn for eksempel i banken. Jeg er også bedt i dåpen. Som fadder forventes man jo å gi ganske dyr gave. Kjæresten min og jeg bor ikke sammen, jeg studerer i en annen by, og han har al. Gi hva du selv mener er riktig og hva lommeboken tillater.


Hos oss finner du vakre og unike dåpsgaver som varer lenge. Det er tanken som teller, ikke gavebeløpet. Se vårt store utvalg i nettbutikken eller besøk en av våre fysiske butikker. Håndplukket det beste til deg! Nydelige dåpsgaver til gutt!


En dåpsgave skal bære preg av at noe stort har skjedd. Her finner du akkurat slike gaver - de varer en evighet og er skapt i edle metaller.

Vi har dåpsgave til gutter og jenter. Når et barn blir født er det mange mekanismer som går i gang. For de som nettopp blitt foreldre, kanskje for første gang, er det selvfølgelig flere enn for andre (alle som hatt sin egen nyfødte i armene vet hva som går rundt i hodet – ikke er det presanger i hvert fall!), og for de fleste er nok følelsen av hvordan skal jeg klara å gi dette nye mennesket en god start her i livet?


Sitater om barn – Sanger til dåp – Blomster til dåpsbarnet med familie – Bestill en kake til dåpsfesten – Tips til dåpsgave. En stor plass i hjertet har du allerede, og med ditt smil sprer du mye glede, som fadder er jeg derfor både stolt og glad når vi nå skal feire din store dag. For deg som bare ønsker et lite dikt til å ha på et dåpskort, har vi laget en liten samling dikt her. Slike små dåpsdikt kan også være en del av en dåpstale, eller en fadder eller bestemor kan lese et dikt i stedet for å holde en tale. EIK barn er norges ledende produsent av dåpsgave til barn.


Vi produserer nesten alt selv i Tønsberg, og har gaver til barnedåp, navnefest, barselgaver og vennegaver. Trenger du hjelp til å finne en fin tekst til ditt dåpskort? Da skal vi prøve å hjelpe deg.


På denne siden kan du finne tips og inspirasjon til hva du kan skrive på kortet til dåpsbarnet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg