fredag 27. januar 2017

Fremkalle bilder 5x5

Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Bestill lett online her! Det er vi stolte av og veldig glade for. Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Med dagens mobiltelefoner med kamera som tar bilder i høy kvalitet, tar vi flere og bedre bilder enn aldri før, men, sammenlignet med tiden da bilder ble fremkalt, har vi blitt dårligere til å ta vare på og vise frem viktige minner.


Bildene er en del av den du er. Uansett om det er bilder av familien, husdyret eller vakre utsikter, utgjør de en del av det unike livet ditt og det du har. Farger og papirkvalitet er det blant det ypperste! Ved Standard kvalitet får du filnavn og dato printet bak på bildene, samt bildene tåler vannsprut! Dermed kan du altså få fremkalt bildene dine i den størrelsen som du trenger.


Gjelder kun stk. Koden legges inn i handlekurven etter du har laget ditt produkt. Kan kun benyttes én gang, og kan ikke kombineres med andre gratistilbud. Produktinformasjon.


Enkel fremkalling og overføring. Så enkelt er det å fremkalle bilder. Fremkalle bilder med lynrask levering. Men blir det billigere? Nei, som oftest ikke. Vi forstørrer opptil 70x100cm.


Det høyhvite og spesielt kontrastrike fotopapiret egner seg godt til enhver eksklusiv bildefremkalling, og dette er grunnet dets evne til å få frem farger. Fotoprodukter - smartphotos alle produkter. ExtraFilm, er en av Europas ledende fotoprodusenter på internett.


Hos POWER Fotoservice kan du fremkalle dine digitale bilder , så du kan få dem i hånden som lekre kvalitetsbilder. Du velger selv bildenes format, og med priser fra øre pr. Noen som vet hvor en kan fremkalle små bilder. Har en ramme som tar bilder på 5xcm.


Her kan du raskt og enkelt fremkalle og forstørre dine favorittbilder. Rask levering og personlig service er våre slagord. Forstørrelse og bilde med ramme. Ingen skjulte avgifter. Et alternativ er jo nemlig å printe ut fotografiene dine selv på en riktig bra printer, helst blekkprinter, og dermed spare både tid og arbeid i stedet for å sende inn bildene for fotofremkalling til et lab.


Vi kan fremkalle bilder , forstørrelser, kort til alle anledninger og andre bildeprodukter. Se våre produkter og bestill her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg