tirsdag 17. januar 2017

Skumle historier lydbok

Spøkelseshistorier er de mest populære høytlesningshistoriene, og på denne lydboka kan du høre skumle historier som passer godt for barn fra år. Hør om dødningehoder og gjenfer underlige melodier og mørke kjellere. Har dere noen påvirkning når det gjelder hvem som helst skulle lese inn bøker?


Hører lydbøker i mnd og har hatt Storytel i siden den kom. Og de norske leserene er så dårlige at de ødelegger bøkene,med unntak av Anders Ribu, Ivar Nergaard og kanskje en til.

Skumle historier for de minste. Gjør klar for en skummel hyggestund for hele familien! Dra til Bloksberg er en spennende lydbok med skumle historier og vers. Vi besøker heksebarnehagen, blir med rødhette ut i skogen og leker oss på piratskipet.


Vi får også morsomme tips og triks for å lage skumle kostymer, gele med fluer i eller kaker med blå edderkopper. Krimserien om Detective D. Kirsti Grundvig leser på en slik måte at du raskt forsvinner inn i denne mørke og fengslende historien.

Warren har aldri møtt et offer som Flora. Bloody Mary skal visstnok har falt i koma foran speilet, blitt erklært dø begravd levende, men kunne kalles tilbake som spøkelse. Opphavet til Svarte - Mathilda er mer mystisk. Hun kan manes fram ved at noen sier navnet hennes et visst antall ganger, som oftest syv. Bedre blir det ikke når Heikki bestemmer at Anna og Atle skal flytte ut i sommerstua etter nyttår.


Boka inneholder grøssere og andre skumle og blodige fortellinger. NO Butikk Gå til EBOK. Til og med filmer som er basert på virkelige hendelser stemmer ikke 1. Monstrenes skolestart er ikke helt som andres. Svarte-Mathilda er en vandrehistorie som ligner historien om Bloody Mary.


For å komme inn på skolen må man gjennom noen tester så grusomme at de færreste tør ta dem. Eller hva sier du til å skli naken på en sklie av ekstra grovt sandpapir, ligge under en dumphuske mens alle lærerne setter seg oppå, eller spille grisefotball mot superbøllene, de største monstrene på skolen? Dette er historien om den gang Otto. Pris kr 1(spar kr 21).


Lydbøker barn og ungdom.

For dem som ikke liker så skumle bøker, men som likevel vil ha bøker som passer til dagens tema. Det kommer mange andre krimbøker på lydbok før påske. Her er noen andre skumle nyheter, og noen bestselgere på lydbok : Strindbergs Stjerne Jan Wallentin.


Et kors og en stjerne er nøkkelen til en stor hemmelighet. Hvis feil folk får tak i dem, blir det en katastrofe. Profitøren Tom Kristensen.


Halloween Party ideer: Topp skummel Halloween historier for barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg