mandag 18. desember 2017

Foldbar levegg

Slike sammenfoldbare levegger er heller ikke vanskelige å lage. Elan, foldbar levegg som tar lite plass og er lett å bruke. Er du av det mer romantiske slaget, er kanskje denne 3-fløyede, folbare leveggen fra RKC noe for deg. Den tåler kanskje ikke de kraftigste vindkastene, men til gjengjeld er den både enkel å flytte og lett å slå sammen når den ikke er i bruk. Veggmontert levegg har flere funksjoner, og blir som en ekstra vegg å regne til uteplassen.


Levegger - Obs BYGG. Veggmonterte levegger er både enkle å feste og enkle i bruk – duken trekkes ut og festes på en-to-tre! Vi i Byggmakker har levegger i forskjellige farger, størrelser og fasonger som forhindrer blant annet sol, innsyn og vind. Med levegger er mulighetene omtrent uendelige.


Flytt leveggene rundt etter behov og skap romfølelse i din egen hage eller terrasse. Lag for eksempel en egen plass til grill eller til sittegruppen på uteplassen. En levegg er et billigere og enklere alternativ til å bygge et høyt gjerde eller rekkverk. Hvis du velger riktige materialer og riktig metode, holder leveggen du lager i en menneskealder.


Det er ikke mye mer jobb i det, og hvis du regner på det, så er merutgiften tjent inn igjen på ganske kort tid. Hos MAXBO finner du alt du trenger til å sette opp levegger og gjerder. Kjøp materialer på nett eller i butikk. Vil du slippe unna jobben med fundamentering, kan du gå for en foldbar levegg. Slike vegger kan kjøpes ferdig, eller du kan lage en selv slik den vi viser her.


Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN. Start utesesongen tidligere og avslutt senere med en levegg. Kombinerer du i tillegg med en terrassevarmer, har du den ultimate uteplassen.


I tillegg er duken solbeskyttende, slik at du kan bruke produktet som solskjerming. En levegg stopper for vin noe som gjør uteplassen til et lunere sted. Mange mennesker har mye hageplass, men vet ikke helt hva man skal fylle den med.


Med en klassisk utformet pergola på gresset, midt blant tulipaner, slyngplanter og hortensiaer, får du en flott uteplass der du kan nyte dine sommerdager. Med en levegg som stenger for både vind og innsyn slipper du å blåse bort, og får maksimalt utbytte av uteplassen. Selv om vi går mot varmere dager, kan det norske sommerværet være lunefullt.


På jakt etter utvendige screens? Se vårt utvalg og bestill i dag! Tenk om du kunne nyte utetid uten at kjølige og våte sommerdager ødelegge terrasselivet. Vi viser deg, trinn for trinn, hvordan du lager ditt eget gjerde.


Enten du lager et gjerde til hagen, en levegg , stakitt eller raftegjerde ut mot veien, får du en grundig veiledning her. Du finner enkle løsninger, som ferdiggjerder som settes sammen i moduler, og mer avanserte typer. Et uttrekkbart vindseil fungerer som levegg.


Foto: Produsenten Vis mer. Montering av levegg. Hvordan dette gjøres best avhenger av de lokale forholdene. Stolper må festes ned i bakken på en egnet måte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg