torsdag 28. desember 2017

Regnskapsmedarbeider utdanning

Få kompetansepåfyll og oppdatering! Du leverer obligatoriske oppgaver i løpet studietiden. De fleste gjøres individuelt, mens enkelte oppgaver løses som gruppe. Oppgavene må fullføres og godkjennes for å bli oppmeldt til avsluttende eksamen.


Studiet avsluttet med en dagers hjemmeeksamen.

Etter endt utdanning og bestått eksamen får du vitnemål. Lisensen gjelder ikke øvrig innhold. Norsk lisens for offentlige data. Teksten vedlikeholdes på yrkessiden på utdanning.


Utdanningen er praktisk rettet slik at du kan gå rett ut i jobb etter fullført utdanning. Denne utdanningen gir studiepoeng, og går enda mer i dybden på regnskapsfaget. Her finner du alt av informasjon om utdanning innen REGNSKAPSMEDARBEIDER (fagskoleutdanning).


Det er registrert skoler som tilbyr studiet, fordelt på studiesteder.

Yrket går under: Økonomi, marked og administrasjon. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Når det gjelder utdanning så er tallene også ganske tydelige. Praktisk kurs for regnskapsførere, revisorer og advoktarer.


Du tilegner deg teoretisk og praktisk kompetanse som er høyt etterspurt i arbeidsmarkedet, og som er aktuell i de aller fleste bedrifter - både i offentlig og privat sektor. Slike muligheter har vi også tatt høyde for da vi tilbyr utdanningen på kveldstid som et deltidsstudium. Du kan søke direkte opptak på studier ved fullført og bestått videregående utdanning , eller du kan bli vurdert ut fra realkompetanse (dersom du ikke har fullført og bestått videregående utdanning ). Ved realkompetansevurdering vil vi se på utdanning og erfaring, og vurdere om denne er tilstrekkelig for å kvalifisere for opptak. Fra å ikke kunne noe om økonomi, vil du i løpet av utdanningen lære å utføre alle sentrale oppgaver innen regnskap og økonomistyring. Er du usikker på hva du skal studere?


Hva bør jeg studere? Valgmulighetene er mange. Utdanningen kombinerer opplæring i det regnskapstekniske med lønns- og personalarbeid. Og det er de villig til å koste.


Men jeg er usikker på om jeg orker å være student enda. Siden min mann tjener dobbelt så mye som meg og vi ikke har store lånet,så har vi det ganske lett i forhold til mange andre. Er takknemlig for det,og tenker at jeg ikke ønsker utdanning pga penger de neste årene.

Kurset er praktisk lagt opp med teori, oppgaver og caser. Dette er et godt valg for deg som ønsker en direkte jobbkvalifiserende utdanning som gir teoretisk og praktisk kompetanse som er etterspurt i arbeidsmarkedet. Vi tilbyr yrkesrettet utdanning i regnskapsmedarbeider som nettstudie. Fagskoleutdanning kjennetegnes ved at utdanningen er praktisk lagt opp og studenter som har fullført en utdanning hos oss kan gå rett ut i jobb. Fagskoler tilbyr utdanninger på nivå over videregående skole, på lik linje som universitet og høyskoler.


Det er registrert skoler som tilbyr studiet, fordelt på studiesteder. Regnskapskonsulent.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg