søndag 24. desember 2017

Coop smoothie porsjon

Sunn start på dagen: Supergrønn Smoothie. En skikkelig kikkstart på morgenen, eller en oppkvikker når du begynner å henge litt med hodet utpå dagen – dette er en smoothie med mye grønn energi. Frys så ned smoothie -porsjoner i muffinsbrett. På denne måten er det bare å hive en porsjon i blenderen, og voilà – du har fersk smoothie når du trenger det. Slik blir smoothien perfekt til etter trening.


Er du eller barna aktive og trener mye? Da er det viktig at restitusjonen blir best mulig, og smoothie er perfekt for dette. Gratis elektronisk kaloriteller og matplan.


Gå ned i vekt ved å føre opp kaloriinntaket raskt og enkelt. Søt og krydret smoothie. For å få den riktige smaken på smoothien, inneholder den friske gulrøtter (selvfølgelig), syrlig appelsinjuice (som i glasuren), valnøtter og rosiner, og klassiske gulrotkake-krydre som kanel og muskatnøtt. I tillegg inneholder smoothien banan, som gir den sødmen en gulrotkake- smoothie ikke kan være foruten. Lag dobbel porsjon , for her går det unna!


Søk blant oppskrifter. Verdens beste smoothie. En søt, frisk og veldig populær smoothie proppfull av smak fra. Frossen frukt og bær gjør smoothien mer kremete og fyldig, og så smaker det jo bedre med kald enn varm smoothie , forteller bloggeren. Men hvis du ikke har frossen frukt og bær, kan du jukse det til med å tilsette noen isbiter, tipser Magnussen.


Frys ned smoothie i ispinneformer, så har du en herlig frisk og sunn ispinne (tips lånt fra frukt.no). Produkter i oppskriften. TINE Yoghurt Vanilje.


Matkontrollen har sjekket sukkerinnholdet i de populære drikkene, og svaret er at smoothie inneholder like mye sukker som brus. Vil du lage smoothie , men helst slippe en svær blender på kjøkkenbenken? Da kan en liten sportsblender være noe for deg.


Med en slik lager du smoothie rett i glasset og du slipper unna med. Stort utvalg av hoteller. Sammenlign matkort og søk direkte. En mättande smoothie är perfekt till frukost eller mellanmål och är enkelt att mixa ihop. Hitta nya spännande smakkombinationer bland våra bästa recept!


Smoothie er supert som frokost eller som et mellommåltid. Med grønnkål og ingefær, gir den deg en skikkelig kickstart på morgningen! Välj mellan hemleverans eller upphämtning i butik.


Sunsweet Det er hektisk om dagen og tidsklemma regner jeg med dere alle kjenner litt på innimellom. Derfor setter jeg veldig stor pris på raske, sunne og enkle oppskrifter som kan lages på en lørdag, men også på en mandag. Det er ikke vanskelig å spise sunt så lenge man planlegger godt.


En frisk og kjempegod smoothie med få ingredienser. Gulrot, bringebær og litt eplejuice. Konklusjon: Utrolig stor porsjon , mye for pengene. Altfor mye eplejuicesmak på bekostning av mangoen.


En smoothie med mango, eplejuice og yoghurtis. Bra, litt tykk konsistens. Rask og vennlig service. Modellen Nutri Ninja Pro har blitt testet både av den britiske avisen The Independent og den amerikanske nyhetssiden Heavy. Ekspertene er enige i at modellen er av svært god kvalitet og skriver at Nutri Ninja Pro er et godt valg dersom man vil ha en smoothie -blender som er både hurtig og effektiv med høy nivåkontroll.


Husk at du også kan gå til din nærmeste Coop butikk der du bor for å melde deg inn eller kontakte ditt Samvirkelag for å få tatt ut penger fra din konto. Ved innmelding må du huske å ta med legitimasjon og kr 30- til andelsinnskuddet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg