torsdag 21. desember 2017

Hårfrisyrer menn langt hår

Hvilke hårfrisyrer burde menn velge? Vi jenter søker mest etter hårfrisyrer , mens gutter etter klipp. Vi har snakket om hårtrender med frisør Andrea Richardsen som jobber hos Gevir.


Guttefrisyrene som er trendy nå – Det popper opp flere og flere barbershops i hovedstaden. Nytt år, nytt hår ?

Hvis du er lei av den samme, gamle skillen eller rufsete hestehalen, kan det være en idé å fornye sveisen. I flersideguiden nederst i saken får du tips til hårfrisyrer som kler din ansiktsform, og hvilke frisyrer du bør unngå. Du kan også la deg inspirere av årets hårtrender. Ariana Grande er selve definisjonen på høy volumøs hestehale. Det kan være utfordrende å få den like fyldig som dette uten masse løshår, men du kan enkelt løse det med krøller.


Med krøller får du masse flott volum. Enten for å krølle det lange håret på toppen av hodet, eller hele håret.

Vi har en populær permanent nå som heter beach waves, den gir store krøller og går ut etter tre måneder, legger hun til. Moa forteller videre at nå som Olaplex har kommet, sliter ikke permanent på samme måte som den gjorde før. Langt hår er ser man ofte mindre av hos kvinner over – mest fordi det krever mye vedlikehold.


Når det er sagt, gir langt hår en rekke stylingmuligheter. Langt hår kan se både avslappet og elegant ut, og det kan både krølles og settes opp, så håret ikke ser flatt ut. Det verste menn med tynt og lite hår gjør, er å la det gro. Det er minst like fresh og sexy med kort som langt hår , mener stylist og moteblogger Hedda Skoug, og legger til: - Mange ser til og med yngre ut med barbert hode. Oppklippede frisyrer gjøres ofte på langt , rett eller krøllete hår , men fungerer også på kortere hår.


Det gir deg mer volum og liv. Det finnes også kortere hårfrisyrer som passer til dette. Nøkkelen er å leke seg med panneluggen. Hvis du har den til siden og gir den et bustete utseende, kan du få et ungdommelig utseende.


Har du et langt ansikt? For å bryte opp et smalt, langt fjes bør du ha avrundet lugg. Klipp resten av håret i lag.

Du vil se flott ut med en litt rufsete sveis, med myke bølger. Les også: De beste frisyrene for ulike ansiktsformer. Langt hår som er gradert vil skape mer bevegelse i håret og gjøre at det ser mindre tungt ut.


Er du ute etter en ny frisyre, men kan ikke finne den riktige? Ikke noe problem - her er Norges største galleri over frisyrer på nettet. Her kan du finne en frisyre som passer til deg, eller en frisyre som kan gi deg inspirasjon. Krøller eller glatt hår , rødt hår eller blondt hår ? Neida, fremdeles slipper vi ikke unna.


Vi vil allikevel påpeke at det er fullt ut lov å spice denne opp litt mere, ved å få klippet opp det lange håret , slik at det blir en kulere og lettere utgave. Når du har funnet ansiktsformen din, kan du begynne researchen på hvilken hårfrisyre som passer akkurat deg. Ingen har noe som helst med verken hvordan du ser ut eller hvordan du vil se ut.


Halvlangt hår er superhot og flere kjendiser sverger til den halvlange frisyren. Rette linjer fungerer veldig godt hvis man har tynt, skulderlangt hår. Skulderlangt hår gir deg masse av spillerom til å eksperimentere med frisyren, for eksempel kan du lage pannelugg.


Se bilde til venstre) Hvis du har tynt hår burde du unngå å klippe håret i etasjer, da rette linjer får håret til å se fyldig og strukturert ut. Grått hår kan være kjempefint på noen så lenge klippen er riktig, mens langt grått hår sjelden er fint. Om du har grått hår og vil beholde det langt , må du sørge for å klippe det jevnlig og holde det sunt. Pistrete grått hår er ekstremt eldende, så ta godt vare på det og klipp det hver sjette til åttende uke. Legg også merke til at Elizabeth Banks har flyttet skillen og fått massevis av tekstur inn i håret ved å klemme det mens det tørker.


Resultatet er en avslappet stil og hår som ser tjukkere og fyldigere ut. Du ser også effekten på Rashida Jones: Pannelugg er absolutt en enkel og genial måte å bli ny på, men det må gjøres riktig. Vill du byta frisyr? Det bør ikke være for lang , kanskje bare til skuldrene. Inga problem - här är Sveriges största frisyr galleri med bilder på nätet, och här hittar du säkert något som passar just dig!


Frisyr bilder av Lockigt hår eller rakt hår , rött eller blont? Men har inga idéer. Här finns bilder på frisyrer för den som har långt hår , mellanlångt hår och kort hår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg