onsdag 6. desember 2017

Strikket babysko oppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Stort utvalg - Rett pris - Mote på nett - Kjøp designer klær - Zoovillage! Oppskriften fås tilsendt. Legg opp masker, strikk re.


Hva synest dere om disse babyskoene jeg har strikket ? Strikket babytøj og strikkede babysko.

Hvis der er noget, der altid har været populært så er det at strikke søde små babysko. Man har i mange generationer strikket babytøj til babyer i familien, hvilket stort set altid bliver taget godt i mod. Lua er strikket i superwash fra gjestal, pinne nr 4. Brukte oppskriften til To-i-en lue men økte maskeantallet til masker samt strikket litt fler omganger her og der. Mønster på logoen fant jeg her.


Har strikket et par babysokker til. Hvor er de nuttede:-) dem vil jeg huske når der kommer en lille ny et sted i kredsen:-) Og skønt at få kigget i gemmerne - glæder mig til at se hvad du finder på. Størrelse S - XXXL.

Følg lenken nedenfor for å gå til oppskriften. Ble glad da jeg fant oppskriften på firkant-tøflene, fordi jeg over flere år et blitt forsynt med slike tøfler av en god venninne. Dessverre er hun borte nå og selv om vi snakket om oppskriften , så ble det aldri til at jeg fikk den, selv om ho forklarte meg hvordan ho strikket dem. Ho brukte forøvrig å strikke såle til de også, men da i dobbelt garn og da varte de veldig lenge. Her hos Järbo garn finner du mange gratis oppskrifter.


Slik strikket jeg flere av til mine babyer. Vil du strikke en genser, jakke, sokker, hentesett eller babyteppe? Da finner du oppskriftene her! Jeg har gjort mange,. Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer.


Denne siden ble sist oppdatert 25. Her finner du lenker til hekleoppskrifter på tøfler til voksne og barn. Liker du også å sy og hekle?


Se våre søstersiders oversikter over ting til huset du selv kan sy og hekleoppskrifter på ting til huset. Disse er strikket i dobbelt Opalgarn på pinne 3. De fleste er gratis. HANDLEKURVEN HAR BLITT OPPDATERT.

Artiklene du la inn i forrige økt er tatt med. Nydelige luer til de minste. Hobbii Baby Merino finnes i fantastiske farger. Luen har en perfekt form og kan lages i størrelse til måneder.


Og hjemmestrikkede babysko er toppen av søthet! Og nå som jeg får mitt andre tantebarn om to uker pluss minus, så tenker jeg at babysko er en søt gave jeg realistisk sett kan bli ferdig med. Våren er tiden hvor sokkene krymper, dvs det er nesten ingen som IKKJE bruker ankelsokker! Det blir en jente). Eg og bruker det, men mine er i ull!


Raske å lage er de også. Vennlig hilsen Hobbymegher kl. Gratis oppskrift på vasegenser. Nye mønsterkataloger. Husflidsdager på Torderød.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg