tirsdag 19. desember 2017

Kanelbolle i kopp

Rør alt sammen, hell i en kopp og inn i mikro – minutt. Tiden vil variere litt, så sjekk heller én gang for mye når sekundene tikker ned mot. Ta den ut 2-timer før du skal bake. Spis en kanelbolle. En liten pust i bakken midt på dagen eller ettermiddagen, enten alene eller sammen med venner og kolleger.


Og nå kan du unne deg en bolle sammen med en kopp kaffe med ekte barista-kvalitet.

En stor kanelbolle bakt i en kakeform. Eller hva med å prøve deg på kanelgifflar! Akkurat passe store til å kunne spise i to eller tre jafs… Kanelsnurrer med eplefyll er digg om høsten!


Og epler og kanel går som hånd i hanske… For en ordentlig klissete og seig bakst topper du bollene med kremostglasur! I blant har du bare lyst til å sitte i solveggen på Skarstad med en kopp kaffe og en nybakt kanelbolle. Eller kanskje du har møtt en gammel venn da du handlet hos oss og dere bestemmer dere for å spise lunsj sammen? Hun forklarer at en hvetebolle inneholder mindre fett og sukker enn for eksempel kanelsnurr, muffins, wienerbrød og skolebrød.


Hvor mye kalorier en hvetebolle inneholder varierer veldig ut i fra hvordan den lages, men det er omtrent 2kilokalorier i en hvetebolle uten rosiner og 1kilokalorier i en hvetebolle med rosiner, sier Malvik. Jeg blogger i dag fra Stavanger og gleder meg til å snart gå ut fra hotellet og ta meg en liten shoppingrunde i det koselige sentrumet av byen.

Men først skal dere få oppskriften på en myk og deilig langpannekake av meg som er nydelig på smak! Selve kakedeigen er en enkel surmelkskake som røres raskt sammen. Som et lag både inni og på toppen av kaken drysses. Den tradisjonelle kaffepausen kan være en kopp vanlig svart kaffe med en kanelbolle til, forteller Rebecca. Los Angeles ligger langt fra Stockholm, men den svenske kaffetradisjonen er på vei inn her også.


Det er ikke så fancy. Lag nydelige kanelsnurrer og kos deg med nystekt gjærbakst og en kopp varm sjokolade i solveggen. Disse kanelsnurrene er laget med urkorn. Sections of this page.


Accessibility Help. Baker Hansen har en helt super plasering ved fossen. Sommer som vinter er det flott å komme hit å få en matbit og evnt en kopp kaffe eller te. Jeg liker også å ta barnebarn med hit og samtidig mate endene i elva.


Kjært barn har mange former og navn. Kanelbolle , kanelsnurr, kanelflette. Vi er nå kommet inn i den mørke og kalde tiden på året, og da finnes det få ting som er bedre enn å sette seg på en koselig kafé med en god kanelbolle og en kopp varmende drikke. Etter en lang tur i skogen kan det være deilig med en kopp kakao og en nybakt kanelbolle på en av hyttene i marka.


Legg kanelsnurrene på en stekeplate med bakepapir og pensle med egg (kakk et egg i en liten kopp , og pisk raskt med en gaffel).

Om du har, så dryss over med perlesukker. La etterheve på et lunt sted en halvtime. Den billigste kaffen finner vi hos Burger King, som kun tar kroner per kopp kaffe, tett etterfulgt av McDonalds, som tar kroner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg