tirsdag 26. desember 2017

Spania med barn

Bestill hotell nå, spar opptil. Reisetips med barn i Malaga og Costa del Sol i Spania. Malaga provinsen og Costa del Sol er den nær perfekte destinasjon å reise til hvis du har med barn.


Det er ikke noe problem å ha med barna til Malaga. Det er et barnevennlig område med et herlig klima og som lokker med bad i havet.

Siden det er et annet klima her enn på solkysten, er det best å ta med barna hit om sommeren når man kan nyte de vakre strendene byen byr på. Ondaretta stranden er ideell for barnefamilier. Her er det satt opp en mengde aktivitetsklubber og små svømmebasseng. Familier med litt større barn kan man med fordel reise litt østover mot Can Picafort der vannet er litt dypere. Dette er ikke stedet for små barn , med mindre man har tenåringsjenter med i reisefølget.


Her ligger designerbutikkene tett og kjendisfaktoren er høy. La mann og barn ta seg en “pappa-dag” på stranda, sånn at mamma kan eksplodere reisebudsjettet på høyhæla sko, designervesker og ny bikini. Ferie med all-inclusive trenger ikke å koste flesk.

Reiser du på rett tidspunkt kan du spare mye penger. Enten du kommer for å feire jul her, eller sommerferie, er det mer enn nok å finne på for familier med barn. Flotte strender og mengder av sol vil sørge for et perfekt opphold for både store og små. Det finnes flere direkteruter til Madrid og Barajas-flyplassen, som er navnet på byens internasjonale flyplass. Bli kjent i Madrid.


Feriehus og leilighet til familieferien i Spania. Lei en barnevennlig feriebolig. Barna i familien setter pris på store sandstrender og behagelig badevann. Her kan de leke, bygge sandslott, bade og drive med ulike former for vannaktiviteter.


Svært mange av ferieboligene er utstyrt med egne svømmebassenger. Ofte er det familier med barn som søker ferieboliger ved stranden. De fleste feriehusene har også egne svømmebasseng. Tilbudet passer også godt for deg som ønsker å ta med flere generasjoner på tur eller stor-familien, eller som har et familiemedlem med utviklings- eller funksjonshemming som har behov for den tilretteleggelsen som Solgården er kjent for. Mallorca og Kanariøyene er paradis for barnefamiliene, Barcelona er perfekt for vennegjengen – enten det er fotballtur eller shoppingweeken Madrid gir deg en herlig miks av mat, vin og kultur mens Malaga og Marbella har en perfekt kombinasjon av byliv og avslappende strender.


Dette er et lite og lekkert designhotell med 13-årsgrense midt i sentrum av vakre Nerja. Når du reiser med Ving til Nerja velger du selv hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Enten barna dine så vidt er forbi bleiestadiet eller alt har vokst seg til trassige tenåringer: Disse familieferiene er skreddersydd til alle behov.

Trenger du litt oppmuntring? Spania har flere spennende reisemål å by på. Les våre nyttige tips for deg som skal reise med barn.


Det spiller ingen rolle hvilket land vi er i, jeg vil at barna mine skal. Topp for barn kan være å hilse på de to kjempepandaene, Meng Meng og Jiao Qing. Andre severdigheter barn liker, er East Side Gallery.


En vegg med historie, men som barna syns er morsom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg