mandag 25. desember 2017

Stokke sleepi mini madrass

Hvilken madrass passer din kropp? Vi hjelper deg med å finne madrassen som passer deg. Se hele utvalget på skeidar. Vi har varehus over hele Norge. Finn det nærmest deg her.


Stokke sleepi mini madrass

Kjøp Stokke Sleepi hos Babyshop. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Hos oss finner du et bredt utvalg av madrasser til meget god pris. Sov bedre med en nye madrass.


Stokke Sleepi madrassen er laget av slitesterkt polyuretanskum, som er kjent for sine elastiske og trykkbestandige egenskaper. Skummet har riller på undersiden som gir maksimal gjennomlufting. Dette kombinert med rillene og den gjennomhullede sengebunnen gir utmerket luftsirkulasjon, slik at.


Stokke sleepi mini madrass

Stokke Sleepi Junior madrassen er laget av slitesterkt polyuretanskum, som er kjent for sine elastiske og trykkbestandige egenskaper. Den karakteristiske ovale formen gir babyen en følelse av trygghet og skaper et sikkert og godt miljø. Selger en ny, nesten ubrukt stokke sleepi mini madrass med laken. Vesla har i grunnen nesten ikke brukt senga da hun heller har delt dobbeltsenga med na mor. Derfor kan jeg med god samvittighet føle at jeg kan selge madrassen videre til en annen liten bebis.


Deilig stretch laken med perfekt tilpasset oval form til din Stokke Sleepi Mini madrass. Del av sengetøyskolleksjonen Stokke Sleepi. Materiale: 1 myk bomulls-perkal. Maskinvask grader.


Stokke sleepi mini madrass

Oeko-Tex Standard 1klasse sertifisert. Stokke Sleepi Mini er beregnet på nyfødt til ca mn men kan lett gjøres om til en barneseng som kan tilpasses slik at den vokser i lengde sammen med barnet. Høyden på sengebunnen kan justeres. Den kan utvides for å dekke de endrede behovene – og størrelsen – til barnet etter hvert som det vokser, samtidig som man sikrer gjenkjenneligheten takket være den karakteristiske ovale formen.


Madrass og himmelpinne følger med. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. Sammenlign tilbud fra Stokke.


Stokke sleepi mini madrass

Stokke Mini sleepi madrass , laken, sengekant. Tekstiler må kjøpes i tillegg. Kan sende bilde ved interesse. Stokke sleepi mini med forlengelse,to madrasser,sengehimmel og utstyr. Pent brukt i god stand!


Tilbehør som følger med:.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg