fredag 29. desember 2017

Skeidar spisebord

Våre spisebord er solide og slitesterke, og mange av dem kan gjøres større. Se utvalget på skeidar. Vi har varehus over hele Norge. Finn det nærmest deg her.


Kom til måltidene, bli sittende for historiene.

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! La deg inspirere av våre spisebord i ulike design.


Nordisk design og kvalitet. Skeidar Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Fortsetter du å bruke nettstedet aksepterer du dette.


Et veldig fint spisebord skaper ikke bare et attraktivt blikkfang i hjemmet, men det inviterer deg også til å sitte sammen og nyte maten.

Her spiser vi ikke bare våre måltider, vi gjør også lekser, tegner og spiller spill. Enten du trenger et kjøkkenbord eller et stort spisestuebord finner du et perfekt bord her! Det skal gjerne også kunne brukes mye og samtidig holde i flere år. A-Møbler har et stort utvalg spisebord i ulike design, størrelser og materialer. Enten du leter etter et lite spisebord eller et stort spisebord , har vi utvalget for deg.


Med slagbor uttrekkbare spisebord eller spisebord med illeggsplate kan du enkelt gjøre plass til flere når du trenger det. Har du liten plass har vi også vegghengt klaffebord som sparer plass når bordet ikke brukes, siden det kan legges ned. Spisestuebord med plass til alle.


Flere forskjellige modeller og priser. Handle raskt og enkelt på Ellos. Flotte kjøkkenbord gjør middagen til en fest. Du kan også velge mellom kvadratiske, rektangulære, ovale og runde spisebord i forskjellige materialer og design, slik at du finner det spisebordet som passer din personlige stil.


Hos oss finner du et stort utvalg spisebord i ulike design og former. Velg mellom rektangulære, kvadratiske, ovale og runde spisebord som passer både til kjøkket og spisestuen. Kjøkkenbordene kommer i flere farger som hvitt, svart, eik og brunt, derfor vil du garantert finne bordet som passer stilen din.


Her finner du billige kjøkkenbor spisebord og spisestuebord til alle hjem og alle smaker, i ulike størrelser, farger, runde bor firkantete bord og bord av ulike materialer.

Uansett om du vil ha et rundt spisebord , et spisebord av eik eller kanskje et spisebord i hvit farge, så finner du garantert en favoritt i vårt brede utvalg. Fagmøbler har et stort utvalg av spisebord av god kvalitet. Det er kanskje bare fire personer som spiser rundt bordet til daglig, men ofte flere i helgene? Da er det praktisk med et spisebord med ileggsplater. I stedet for å velge et bord som er for stort i rommet, og som blir massivt i innredningen, kan du velge et mindre bord med muligheten for uttrekk.


Det er en konstant og uforanderlig klippe i livets elv. Et spisebord er mer enn bare et møbel. Uansett hvor i livet du er akkurat nå, vil du få glede av et eksklusivt og individuelt spisebord.


Bare tenk på alle timene du allerede har tilbrakt ved spisebordet ditt. Et flott design vil forsterke den gode opplevelsen. Med et spisebord som kan utvides kan du spise en intim og koselig frokost for to om morgenen og invitere venner på kortspill om kvelden.


Et bord som vokser med oppgaven gir deg plass til både maten og menneskene du er glad i. Våre interiørkonsulenter kan hjelpe deg å skape den nordiske stemningen i spisestuen med skjenker, elegante spisebord og spisestoler - eller en elegant hotellfølelse i stuen, med sofaer, recliner lenestoler og dagsenger i skinn, fløyel eller et annet stoff du ønsker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg