onsdag 6. desember 2017

Postoppkrav finn

Stort utvalg av hoteller. Gratis avbestilling! Det eneste kjøper vet er at man får noe tilsendt i posten, men ikke hva. Som selger kan du risikere at kjøperen ikke henter ut varen i tide, og du må stå for kostnaden for forsendelsen.


Husk å huke av for postoppkrav. Velg vekt og finn pris og sendemåte.

Skal du sende en liten eller stor pakke, lett eller tung? Noen sendinger kan spores. Det er først og fremst selgere som opplever slik svindel, men for alle brukere er det viktig å være skeptisk til kommunikasjon som hevder å komme fra Finn. Dette er veldig enkelt.


Du ber om få pakken sendt i postoppkrav. Postoppkrav på Finn. Når pakken er kommet tar du med deg hentelappen til posten og sier at du misstenker svindel og vil sjekke innholdet i pakken før du betaler.


Det beste er å avtale et møte med selgeren, og betale der og da, etter at du har sett at du får det du skal.

Er ikke dette praktisk mulig, kan du finne en trygg måte å forhåndsbetale på. Høres noe for godt ut til å være sant, er det gjerne det, også på FINN. Finn pris og sendemåte for brev i Norge. Ekstra trygghet velges om du skal sende noe som er verdifullt, skal leveres ut mot legitimasjon eller mottaker skal betale noe. Norgespakken er sporbar og gjelder for pakker opptil kilo.


Leveringstiden er én til tre virkedager, men på enkelte strekninger opptil fem. Men som kjøper kan du risikere at det som ligger i pakka ikke er det du skulle hatt. Her kan du spore pakker, melde adresseendring, finne priser og postadresser. Nye tjenester gjør hverdagen enklere. Diskusjonen om hvorvidt postoppkrav egentlig er noe tryggere enn forhåndsbetaling har gått i uante tider.


Konklusjonen bruker vel bli at postoppkrav er tryggere, så fremt du er kjent med de ansatte på postkontoret (ala venner, nesten). Den lar seg sende pakker, der mottaker betaler for hele forsendelsen ved mottak og der vi krever inn beløpet for deg. Endring av adresse vil bli tilgjengelig i løpet av året. Prisen for tjenesten er 1kroner ekskl. Ulempen med postoppkrav er at dersom kjøper ikke henter, så blir du belastet med returen.


Når jeg selger noe så sender jeg alltid bilde av kvitteringen. Dette kan du kreve når kjøperen trekker seg.

Pakka ble sendt med postoppkrav , og prisen på 2. Usikker om jeg har posta riktig ste men likevel. Har vært så dum og sendt en pakke med postoppkrav til en som ville kjøpe noe fra meg gjennom Finn. Har sendt vedkommende mail der han sa han skulle hente den for dager siden, sendte han en ny mail for dager siden med en litt aggressiv tone, o. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven.


Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg