torsdag 7. desember 2017

Fjerne føflekk prosedyre

Fjerning av føflekk er en liten prosedyre som gjøres i lokalbedøvelse. Mange er redd for at det skal være smertefullt, men det er en unødvendig bekymring. Våre hudleger vil sette lokalbedøvelse i området. Du vil kun merke noen få små stikk. Den beste tingen å gjøre er å konsultere en hudlege for å diagnostisere tilstanden til en Føflekk.


En biopsi er vanligvis utført og så legen vil foreskrive hvis en medisinsk prosedyre er nødvendig.

Han vil foreslå hvordan du fjerner en føflekk avhengig av natur og beliggenhet. Kontroll av føflekk koster kr 1. Prosedyre Spesielt i ansiktet er vi forsiktige så vi ikke tar for mye og lager søkk i huden – dette kan i noen tilfeller bety at ikke alt blir borte ved første behandling. Slik fjerner en føflekk på nesen Mole fjerning er vanligvis ikke en gjør-det-selv- prosedyre , selv om over-the-counter formuleringer synes å være å gjøre fremgang (se Resources nedenfor).


Fastlegen din kan henvise deg til fjerning av føflekk på sykehus hvis det er uavklart om det er en godartet eller ondartet føflekk. Når du er henvist for operasjon av føflekk og det er uvisst om det er en godartet eller ondartet føflekk , vil kirurgen fjerne den med god margin. Pedro Sait har mange års erfaring med å fjerne føflekker, fibromer etc. Prosedyren ved fjerning av føflekker, fibromer og vorter er som følger: Det gis litt bedøvelse under huden, som hverken svir og sprenger, før man fjerner føflekken.


Tjenester innen Fjerne føflekk tilbys hos 1klinikker (både private og offentlige).

Dersom legen ikke kan utelukke føflekkreft bør man benytte kirurgisk behandling og fjerne pigmentforandringen i sin helhet. Før inngrepet gis det lokalbedøvelse som kan svi noen sekunder. Etter det kirurgiske inngrepet bør man unngå direkte kontakt med vann 1-dager. Dusjplaster kan brukes.


Det kan være lurt å fjerne mistenkelige føflekker i god tid før solsesongen. For et best mulig kosmetisk resultat, skal eventuelle arr ikke utsettes for solen før det har gått noen måneder. Forebygging av føflekkreft.


Det viktigste du kan gjøre for å forebygge føflekkreft er å sørge for god solbeskyttelse og unngå bruk av solarium. Hvis du ønsker konsultasjon eller ønsker å fjerne en føflekk eller andre utvekster, så bestiller du raskt og enkelt time på nett! Og mange føflekker henger i en stilk, disse fjerner man jo uten å fjerne noe hud i det hele tatt, så her kan man gjøre hva man vil fra dag 1. Det påvirker også små barn, spesielt når de blir spottingen mål for andre klassekamerater eller venner.


Face føflekk fjerning kan gjøres hvis du er ute etter en vakker føflekk gratis ansiktet. Med andre or kan føflekker være fjerne ! Denne prosessen tar minst en måne men fordelen er at det ikke etterlater noen arr. Denne metoden er faktisk så effektiv at det virker som om du aldri har hatt en føflekk der i det hele tatt. Bananskall kan benyttes til å fjerne føflekker, og de er også en veldig god fuktighetskrem og fører ikke til negative reaksjoner på. Virker lymfeknutene normale, kan legen anbefale en prosedyre som kalles biopsi av vaktpostlymfeknute.


Her finner legene den lymfeknuten som først vil treffe på kreftceller hvis de har spredt seg fra melanomet. Hvis det ikke er kreftceller i denne, trenger man ikke å fjerne flere lymfeknuter.

Er man usikker på om en føflekk er i orden eller ikke, avstår vi fra laserbehandling. I så tilfelle må det fjernes kirurgisk. Inngrepet med laser tar fra sekunder til minutter og er helt smertefritt etter først å ha fått lokalbedøvelse. Gir fjerning av føflekker og utvekster arr?


Laserfjerning gir sjeldent arr. For best resultat etter fjerning av en føflekk bør såret holdes åpent og luftig. Sårkrem brukes 2-ganger daglig i 7-dager. Dette gjør at såret gror fort og arrdannelse minskes.


Sårkremen bør tørkes bort innen timer etter påføring med en tørr bomullspinne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg