tirsdag 12. desember 2017

Ettårsdag pynt

Ettårsdag pynt

Papirsugerør med chevronmønster. Sugerør i papir er dekorative, og en fin pynt i seg selv! God kvalitet - står fint timesvis i drikken uten å bli ødelagte Lengde på 19.


Ettårsdag pynt

Se også våre andre farger - og miks gjerne flere farger sammen Tips: Kan også brukes til Cakepops eller til Sjokokuler! Vi har en rekke utstyr og pynt som vil gjøre det lekende lett å arrangere en fantastisk års bursdag! Se våre skjønne lanterner med tallet ’1’, eller de sukkersøte ettårsdag vimplene våre.


Velg gjerne ett tema for bursdagsfeiringen – hva med luftballonger eller bondegårddetaljer? Sirkustema har også mange fine detaljer og. Dekorativ vimpelrekke i sort, sølv og gull som er perfekt pynt til en års bursdag! I et års lag må jo ingenting være overlatt til tilfeldighetene, og pynt og dekorasjoner er viktig! Derfor kan vi absolutt anbefale en vimpelrekke som pynter livlig opp for det heldige bursdagsbarnet som nå skal feires.


Ettårsdag pynt

Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp, konfirmasjon, bursdag og fest. Og hvis du er på jakt etter typisk bursdagsutstyr, som for eksempel sugerør, pinata, eller partyhatter - da kan du filtrere på Festutstyr. Enten du skal arrangere ettårsdag eller tiårsdag, om tema skal være prinsesse eller Avengers – alt du trenger for en vellykket barnebursdag finner du her hos Selskapsshop. Vaiana-bursdag, Ninjago-bursdag og mye mer.


Barnebursdag er ingen spøk! Du kan bruke en rekke forskjellige blomster til pynt på ei kake, og de fargerike blomstene gjør seg spesielt godt på den hvite sukkerpastaen. Selv har jeg brukt både spiselige og uspiselige blomster som pynt på kaker. Her er en oversikt over spiselige blomster.


Festkompaniet har pynt til enhver anledning! Skal du pynte opp til fest? Jeg syns ettårsdag er mye større enn dåpsdag:) vi er ikke kristne, og droppa selvfølgelig dåp. Det at barnet har hatt sitt første år, overgangen fra baby til barn på en måte er da virkelig verdt en feiring! Om ikke annet at vi foreldrene er ferdig med babyfasen, Hehe!


Også kombinert med et juleverksted. Jeg regner med at Caroline selvfølgelig kommer til å gjennomføre festen med stil, men dere må også tenke på at selv om hun gjør dette for datteren sin – så _er_ dette en del av jobben også. Hun gir tips til pynt , diy, gjennomføring osv. Noen som har tips til ettårsdag ? Kaker, snacks, pynt osv ? Har helt siden han ble født tenkt på at jeg ville han skal få sin helt egne kake på ettårsdagen som han skal få lov til å spise selv, hehe #128578; Han blir nok å storkose seg ! Gleder meg så mye, og håper virkelig jeg rekker å gjøre alt jeg planlegger å gjøre.


Stol, sengtøy, bæremeis, servise, barnebestikk, vinterdress, gulvteppe, lampe til barnerommet og pynt til barnerommet (eksempelvis innrammede bilder eller plakater, eller veggklistremerker) kan fint gjøre seg som julegaver. Gavene til ettåringen behøver ikke å være av den dyre sorten. Hanna`s dåp del - Borddekking og pynt.


Her kommer et lite bilderas med litt fler detaljer, som viser borddekking og pynten som ble. Dåp (7) Ettårsdag (3). Er det kanskje din tur til å ta med kake på jobben?


Ettårsdag pynt

Da bør du prøve denne. Saftig gulrotkake med søt og syrlig ostekrem er manges favoritt. Barn elsker pynt med fine farger og det trenger ikke være så vanskelig.


Topp med sjokolade, strøssel og seigmenn. På bildet i topp har vi også brukt lakriskuler og hakkede nøtter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg