tirsdag 26. desember 2017

Primolutn erfaring

Jeg har fått resept på Primolut-N for å utsette mensen i forbindelse med ferien. Men usikker på om jeg skal ta de eller ei. Redd for bivirkninger. Og så vil jeg ikke klare å utsette mensen tilstrekkelig lenge siden ferien er uker og jeg egentlig skal ha mensen i starten av ferien. Er du rasende på mensen, ,roppen din eller Primolut N ? Primolut er som alle andre medisiner ingen garanti for at den virker slik den skal.


Har prøvd det to ganger ifbm sydenferie. Pillene utsatte mensen som de skulle, men ble veldig oppblåst i kroppen, var humørmessig veldig premenstruell, og da siste pille var tatt kom mensen veldig fort. Primolut-N er et reseptbelagt legemiddel spesielt utviklet for å utsette mensen. Legemiddelet kan trygt brukes til å utsette mensen i opptil uker.


Primolut-N inneholder tabletter, og tablettene skal tas ganger daglig i dager. Behandlingen påbegynnes dager før forventet blødning. Spør oss er et åpent forum.


Det betyr at andre brukere som har erfaring med eller synspunkter på det aktuelle helseproblemet kan bidra med sine tanker. Innholdet i disse innleggene er kun uttrykk for den enkeltes mening og ikke nødvendigvis råd eller holdninger som Helsenett. Har noen av dere erfaring med Primolut-N ? Hvilke bivirkninger fikk dere evt da dere gikk på disse?


Jeg begynte på de i går,skal ta en kur på dager for å få igang mensen etter MA. Noen med erfaringer? Jeg har bare et svakt press i venstre del av brystet, og stikninger i armene.


Tror jeg slutter på de og kommer meg til legen i morgen. Jeg skal på ferie til Bulgaria den 6. Jeg har ikke lyst til å få mensen når jeg skal på ferie til Bulgaria liksom, og vil derfor utsette det med Primolut-N. Men jeg lurer på om denne utsettelsen eller tabelettene har noen bivirkninger? Finn laveste nettpris her. Kan jeg da begynne i morgen, siden man skal begynne inntil tre dager før?


Takk for svar begge to Står man skal avslutte bruken hvis man har stikninger i hele kroppen eller akutte brystsmerter. Må jeg ha legetime for å få resept. Hvordan virker denne i forhold til det å prøve å bli gravid. Vet ikke omjeg vil få det heller da jeg ikke vet når mensen kommer.


Dette er jo ikke ett prevansjonsmiddel. Ringte legen i dag og fikk primolut for å utsette mens. Føler at den kommer når som helst, så jeg startet i dag. Skal til syden om noen dager. Men har bare fått tbl som varer i dager og fikk ikke mer av legen.


Er det noen som har tatt lengre e. Jeg har best erfaring med progestogen og bruker Provera, mg, daglig fra dager før forventet mens. Bieffekter er individuelt forskjellige, men Provera er bedre enn Primolut, som er unødvendig høypotent. Arr skyldes sår etter skade, infeksjon eller kirurgiske Primolut-N tas fra tre dager før forventet menstruasjon og deretter så lenge som du ønsker å. Vår oppfølging før, under og etter inngrepet er din trygghet og.


Oppdatert informasjon for markedsførte legemidler i Norge til human- og veterinærmedisinsk bruk. Pakningsvedlegg, foto, interaksjonssøk, identifikasjonssøk m.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg