tirsdag 5. desember 2017

Røde prikker på leggene etter barbering

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Etter at jeg sheiva hsr jeg fått fult av røde prikker der jeg sheiva,. Barbering og røde prikker , hva skal jeg gjøre? Sliter med kløe og røde prikker etter barbering. Fått røde prikker på tissen etter shaving.


Det jeg har oppdaget selv er at parfymerte kremer (noe fuktighetskremer ofte er) gj.

Blødning etter fingring og røde prikker etter shaving. Røde prikker på penis og penishodet, irriteres ved svetting og dusjing. Er fult av dem på rumpa! Bruker fuktighetskrem, skum og ny høvel som regel. Lurer på hva dette kommer av og hvordan jeg får fjernet det?


Ikke fint og tør nesten ikke å vise meg frem! Som jeg skulle bruke UTEN den fordømte strømpebuksa - trodde jeg! Etter at jeg hadde kledd på meg, så jeg nedover og oppdaget at leggene var styggere enn det verste kvisetrynet jeg noen gang har sett!


Det skyldes at huden er irritert og at små harde hår som er kuttet gnisser.

Og røde prikker ved barbering , er d. Hva skal jeg gjøre? Har fått røde prikker på leggene etter barbering 13. SVAR: Hei, og takk for spørsmål.


Siden håret ikke slutter på vokse vil man få noe hårstubber ganske raskt. Et alternativ til barbering. Det skjer bare ved bikinilinjen min, men jeg bruker en antibakteriell geleaktig greie, som funker helt supert!


Husker ikke hva den heter, og den er kjøpt på kondomeriet eller noe sånt. Hvordan unngå røde prikker ved barbering - Kropp. Rød kløende hud etter barbering av leggene.


Lichen planus har en tendens til å ramme huden rundt anklene og leggene. Keratosis pilaris: Veldig vanlig hudtilstand der man får røde prikker med ru overflate på fremsiden av lårene og leggene. Psoriasis: Hudsykdom som rammer ca. Vanlig årsak til vedvarende skjellende utslett på leggene. Rask levering og dagers returrett.


Opptjen BonusCash på over 7brands! Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Norges største Nettbutikk for Menn!

Trygg og sikker netthandel. Når man barberer hår skjærer man håret av på nivå med huden. Jeg forstår frustrasjonen din men uansett hvilken metode du bruker, vil det alltid være en fare for at du kan blir rød og irritert i huden,. Har akkurat barbert leggene , og det ser helt forferdelig ut.


Var nesten bedre med hår. Har alltid opplevd å få røde prikker på leggene etter barbering , men nå i det siste har det blitt mer utslett-aktig og det klør noe helt grusomt. Det er vanskelig å si noe om utslettet ditt uten å ha sett det.


Takk for spørsmålene dine! Det kan være som du sier at det blir for tett og fuktig på grunn av undershorts. Det er så klart vanskelig for oss leger her på ung. Hvis du vil ha et helt sikkert svar bør du derfo. Jeg fikk allikevel ikke helt bukt med problemet, så nå har jeg lagt høvelen på hylla og investert i en epilator.


Laura: For og unngå røde prikker under armene, så kutt ut barbergel eller skum. Barber deg på slutten av dusj-tiden, og bruk heller intim-såpe, og skum dette opp og smør under armene. Da får du ikke røde prikker.


Snakker av erfaring. Etter ytterligere et par dager utvikler det seg et utslett på armene, beina og overkroppen. Utslettet består av prikker som er lyst røde , sammenflytende og med varierende form.


Skarlagensfeber: Først blir tunga rød med store prikker , ofte med et hvitt belegg i midten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg