fredag 29. desember 2017

Lavkarbo middag

Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett. Alle fortjener en smaksrik middag! Her finner du forslag til ferdige ukemenyer. Finn lavkarbo middag hvis du ser nå.


I praksis bygger de på de samme prinsippene: Kosten bør inneholde mest mulig proteiner og minst mulig karbohydrater.

De siste årene har lavkarbo gått som en farsott over landets slankere, blant annet under navn som ketolysedietten og dr. Det er alltid greit å ha et par lette og kjappe lavkarbo middagsoppskrifter på lur når du står på butikken og ikke vet helt hva du vil ha til middag. Mange følger ett lavkarbokosthold og trenger da oppskrifter og inspirasjon til dette.


Her er alle middager med lavt karboenergi innhold(dvs under ) både med og uten bilder. Burger med ost og bacon, salat og rømmedressing ️ Føler meg VELDIG klar for minst timer faste nå, mett og god☺️ Jeg periodisk faster ca. Sei til middag for gutten min!


For å være ærlig har jeg aldri spist så mye fisk etter at han fikk øynene opp for Sei, Laks, Torsk osv.

Alle bør vurdere lavkarbo -kosthold – men i hvilken grad avhenger av ditt utgangspunkt og målene du har satt deg. Lav-karbo eller ei. Ebeltoft mener at alle har godt av å spise av variant av lavkarbo : - Nordmenn i dag med sitt moderne kosthold spiser utrolig mye karbohydrater i forhold til den andre maten, altså protein og fett, forteller hun. LES OGSÅ: Slik lykkes du med lavkarbo. Server gjerne lavkarbo til alle gjester.


La dem som ønsker det få poteter i tillegg. Ta med egen mat hvis du skal i et selskap der du vet det serveres mat som ikke er lavkarbo. Be om å få erstattet poteter med grønnsaker når du spiser på restaurant. Omelett med laks og dampede grønnsaker, paprikastykker med ost og skinke eller rester fra middagen.


Omelett er jo så godt, enkelt, mettende og den kan varieres i det uendelige. Det går fort å lage og tar seg lekkert ut på bordet. Jeg skal he kjøttdeig- middag idag, eller jeg bruker karbonadedeig siden det er mye reinere, og bedre Se under spinat tråden, der ligger oppskriften, det er jo bare å variere i det uendelige, gan også vere grei med litt salat til God middag ! Det øker risikoen for både hjertesykdom og slag. Du går ned i vekt ved å kutte ned på karbohydrater, som sukker, brø poteter, ris og pasta, og spise mer fett og proteiner. Også Statens råd for ernæring anbefaler nå slanking med lavkarbo som metode.


Det er mandag, og her kommer mine middag tips til uken vi har startet på.

Kanskje du finner noe du har lyst å lage? Min reise ned kg til! Når jeg er bedt bort på middag så forventer jeg ikke å bli servert lavkarbo.


Derfor må jeg innrømme at det varmer ekstra om hjertet når jeg får mat jeg kan spise uten “dårlig” samvittighet. En god venn hadde tryllet fram denne deilige paien når jeg kom på besøk. Alle blodprøver er fine nå, også kolesterolet. Jeg har lyttet til kroppen min, den responderer på hva jeg putter i meg.


Når jeg blir bedt på middag , er jeg blitt bedre til å takke nei til mat jeg ikke har godt av. Det er slitsomt å forsvare kostholdet mitt, og jeg orker ikke forklare til dem som er negative.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg