tirsdag 26. desember 2017

Baby skriker om kvelden

Time etter time, kveld etter kveld , og kanskje natt etter natt, med et utrøstelig, skrikende spedbarn i armene har drevet mange forventningsfulle foreldre over i. For eksempel at når jeg skriker kommer det noen som vet at jeg er. Vanskelig å få barnet til å legge seg om kvelden. BABY MED LAKENSKREKK: Lite er mer slitsomt for foreldrene enn små barn.


Babyen min på mnd skriker hele kvelden.

Føler vi har prøvd alt- gi han mel. Barnet vil kanskje ammes hele tiden, og brystene virker slappe og tomme. Men det blir ikke helt tomt, og melken er rikere på fett enn når brystene er helt fulle. Perioder med kveldsuro og intensiv kveldsamming er veldig vanlig - og det går over etterhvert.


Jeg tror ikke det er MME'en sin feil om den har blitt brut lenge, men kan hende middagen inneholdt noe han reagerte på i tillegg. Har du godt bæretøy, ville jeg brukt dette, om barnet synes det er greit. Og det er heller ikke ille å gi en sånn paracet for baby når han tydelig plages av smerter.

Intens kløe er irriterende, og gjør det vanskelig å konsentrere seg om andre ting – eller sove. Det kan lindre noe. Følg med på om babyen oftere putter fingrene sine i munnen, gnager på lekene eller gjør andre ting som øker mistanken om kløe i gommene. Selv om det kan se ut som om barnet har mareritt, stemmer ikke dette.


Search For The Baby. Vis babyen skriker fordi den er sulten-gi den mat med en gang. Du har en baby som vil suge hele tiden, og du vet at det ikke er kedgn, trenger du ikke mate den hver gang 26. Selv om barnet også kommuniserer på andre måter, er gråt den viktigste måten barnet uttrykker misnøye på.


Som forelder kan det å oppleve at barnet gråter være vondt og vanskelig. Men kjenner du noen av grunnene til at barnet gråter og noe av det du kan gjøre, kan gråten være lettere å takle. Jenta mi er tre måneder nå og har begynt å skrike så forferdelig på ettermiddag og kveld. Hun har vært en fantastisk baby , alltid bli lett å legge, sovet hele natten, skrek aldri (bare klagde litt når hun var sulten, hadde bæsja eller ville ha kos). Når barnet våkner tidlig skal du finne ut om han har behov for å sove litt til.


Hvis han setter seg opp i sengen, klar for en ny dag, har han sovet nok. Men om han gnir seg i øynene og virker utilfreds, er han fortsatt trøtt. Noen barn våkner tidlig fordi de blir vekket av for eksempel en ly og skal da kunne sovne igjen.

Ha det mørkt på rommet der barnet legger seg om kvelden. Innfør noen faste kveldsrutiner, for eksempel et bad eller faste sanger. Start leggingen tidlig, så barnet ikke blir overtrøtt. Prøv å ikke forstyrre eller stimulere barnet slik at det våkner helt. Søvntrening kan også hjelpe barnet til å roe seg ned om kvelden og redusere oppvåkninger om natten.


Undersøkelser har vist at en måned med søvntrening fører til at barn våkner sjeldnere i løpet av natten, bruker mindre tid på å roe seg om kvelden og er mer tilbøyelig til å sovne igjen etter å ha våknet om natten. Barnet ditt vekker deg klokka tre på natten og er mye dårligere enn det var da han eller hun la seg tidligere på kvelden. Hvorfor er det slik at man blir sykere om kvelden og natten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg