torsdag 7. desember 2017

Morsomme bursdagskort

Skal du skrive en morsom bursdagshilsen, og trenger litt hjelp på veien? Da har du kommet til riktig sted. Her har vi samlet en hel rekke med morsomme bursdagshilsener som garantert kommer til å bringe frem latteren! Har en stor samling med gratis bursdagskort som kan printes ut.


Krever registrering) Besøk siden: bluemountain.

Fullstendig gratis nett-tjeneste med stort utvalg av både gratulasjons- og innbydelseskort. Jeg sendte deg nesten et ordentlig bursdagskort , men heldigvis fikk jeg tilbake internett forbindelsen min. Gratulerer med dagen.


Vi kan hjelpe deg som skal lage bursdagskort til et barn. Kan noen hjelpe meg med morsom tekst på bursdagskort ? Anonym bruker Anonym bruker. Tekst til bursdagskort Her finner du en rekke eksempler på tekster som passer å skrive på bursdagskortet.

Morsomme sitater til bruk på f. Etter jeg selv har opplevd å glemme å kjøpe bursdagskort til barna når de skal i selskap og sittet febrilsk på nettet etter å finne noe som jeg kan printe ut i siste liten - uten hell. Vel, etter å ha prøvd diverse programmer ble dette til en lek og hobby. Så nå håper jeg du har printeren klar! Først i Norge med sølvtrykk. Ingen ekstra kostnad ved eksklusive trykk.


For å lage noen ekstra morsomme bursdagskort kan du bruke alle de ulike cliparts og masker som du finner i designerprogrammet. Det er mange som liker å legge til en snakkeboble for enda kulere bursdagskort. For fine bursdagskort er det bare til å legge til nydelige cliparts for ekstra stemning. Under er forslag til tekst for bursdagskort både morsomme , alvorlige og seriøse. Leter du etter en morsom bursdagsvits?


Jeg antar at vi nå har nådd alderen der ethvert kompliment blir avsluttet med “for noen på din alder”… Håper at du blir så gammel at bilkjøringen din gjør folk livredd! På denne siden gir vi deg mange morsomme bursdagsvitser til noen som har bursdag. Er du på utkikk etter morsomme bursdagsbilder?


Kjøp Bursdagskort til bra pris online. Vi har Nordens største utvalg med lynraske leveringer!

Velkommen inn og gjør ett godt kjøp, vi har alt for festen! Du står foran tre dører til rom som inneholder ulike farer. Bak den første døren gjemmer det seg en falluke som ender i en sjakt fylt med giftige slanger. Bak den andre døren, ti ville løver som ikke har spist på et år.


Smil til verden, og du får en støvel i trynet. Smil igjen, og du har et nytt par!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg