tirsdag 5. desember 2017

Muffins matprat

Muffins matprat

Lag lyse muffins som er perfekt for bursdagsselskap eller som 17. Disse store muffinsene er både saftige og gode. Pynt med melisglasur. Muffins og cupcakes har definitivt mer til felles enn det som skiller dem.


Muffins matprat

Her har vi samlet våre favorittoppskrifter, både på muffins , cupcakes og god frosting til toppen. Saftige og supergode muffins , fylt med biter av deilig sjokolade - kan det bli bedre. Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Om du velger å bruke matprat.


Muffins er alltid populært, og her har du oppskriften på en enkel variant fylt med deilig vaniljekrem. Muffins smaker godt i bursdag og fest og blir ekstra fine med bær, nonstop, kakestrøssel, hakket sjoklade eller nøtter på. Denne grunnoppskriften på lyse muffins er superenkel å følge. Lettvinte muffins er små, SUPERGODE muffins , som er SUPERRASKE å lage.


Muffins matprat

Deigen skal bare røres sammen med en sleiv, og etter minutters steking er muffinsene klare! Du kan tilsette smak etter ønske. Oppskriften gir stk. Alle liker muffins ! Deilige muffins med smak av eple, vaniljekrem og kanel. Et godt tips er å stette muffinsformene i et muffinsbrett først, - da holder de formen enklere.


Hvis du vil, kan du også bytte ut eple med pære i denne oppskriften. Til denne oppskriften på matmuffins trenger du middels store muffinsformer eller et muffinsbrett. Av denne grunnoppskriften skal det bli - muffins. Barnas favorittmuffins – perfekt til barnebursdag!


Kremosttoppingen lager du rett før du får besøk og brer godt over de gode småkakene. Hvorfor er muffins så populære? Jo, fordi de kan brukes i alle slags selskaper som barnebursdager, bryllup, bursdager, jubileer.


Og alle liker muffins , det er plent umulig å ikke like det. De har en lett og god smak som selv den mest kresne liker. Og så kan de være morsomme å se på med pynt av all slags ting. Jeg laget gulrot muffins etter din oppskrift i går og de blei veldig gode. Hakket noen mandler og hadde i tilslutt (det er en vane jeg har, hakker noen mandler eller nøtter i nesten all bakst).


Muffins matprat

Jeg bruker også Odelia norsk kaldpresset rapsolje for baking den er ikke så fet som mange av de andre, mine muffins blei myke og saftige. Forvarm ovnen til 2grader. Dette blir omtrent muffins.


Knekk eggene i en bolle og visp dem sammen med sukkeret i en bolle til eggedosis. Bland sammen alle de tørre varene. Ha smør og melk i eggedosisen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg