mandag 18. desember 2017

Jobbsøknad eksempel

En god jobbsøknad skal utdype hvorfor du er den rette personen til akkurat denne jobben. Trenger du tips til å søke jobb? Sjekk ut vår jobbsøkeguide her!


To eksperter deler sine råd og erfaringer med deg som skal søke jobb. Karrierecoach Christian Bratsberg gir deg gode råd til jobbsøknaden. Vi skriver din profesjonelle jobbsøknad og CV med lang erfaring og 1 fornøydgaranti.

Ekstra tips: Når du finner et eksempel på en søknad som passer til din situasjon, gå over til vår artikkel om ” hvordan skrive jobbsøknad ”, og bruk artikkelen til å forsikre deg om at søknaden din inneholder alle de viktige tingene som arbeidsgivere ser etter. Jobbsøknad eksempel. Vi har samlet eksempler på jobbsøknader fra flere ulike aktører.


Disse kan brukes som inspirasjon, men husk å finn din egen stil og tilpass jobbsøknaden til den stillingen du søker på. Rød sier at flere aspekter ved Westergaards søknad er eksempler til etterfølgelse. Først og fremst så har hun jo klart å skrive navnet sitt riktig. Og det er det ikke alle som gjør, sier Rød og ler. Men spøk til side: I søknaden svarer hun faktisk på det vi spør om, og det er det desidert viktigste.


Her har du eksempler på CV-er og søknader.

Husk at du kan skrive på mange måter og at dette bare er forslag. Nedenfor lister vi opp noen forskjellige eksempler på jobbsøknader. Her finner du eksempler på hvordan en åpen søknad kan utformes.


En presentasjons-CV brukes i situasjoner hvor du kun får anledning til et kort møte med arbeidsgiver, for eksempel i etterkant av bedriftspresentasjoner, på karrieremesser eller tilsvarende. Det er derfor viktig å legge mye arbeid i jobbsøknader. Nederst i artikkelen finner du dessuten eksempel på oppsett av jobbsøknad. Her kan du også se hvordan et formellt brev bør se ut.


Få frem kompetanse og motivasjon. Målet med en jobbsøknad er åpenbart å få mottakeren til å ville innkalle deg til intervju, men hvordan oppnår man dette? En jobbsøknad kan ses på som et motivasjonsbrev.


Målet med søknaden er at den som leser søknadsteksten skal få lyst til å møte deg, og invitere nettopp deg til intervju. Det finnes ingen entydig fasit på hvordan du skal skrive en søkna men noen generelle tips er verdt å følge. Fantastisk guide til å skrive en knall arbeidssøknad. Vi skreddersyr din CV og jobbsøknad slik at den blir profesjonell og skiller seg ut. En velskrevet jobbsøknad øker mulighetene dine for å lykkes i jobbsøkeprosessen.


Last ned eksempel på søknad. Få hjelp til å lage din nye søknad - last ned malen for jobbsøknad her. Her får du tips fra eksperter og erfarne rekrutterere slik at du kan lage en jobbsøknad som får deg gjennom nåløyet.

Denne mal-typen er litt annerledes enn avsnitts-søknaden. Du skal fremdeles starte med et introduksjonsavsnitt og avslutte med en konkluderende del til slutt, men den virkelige forskjellen er hvordan du formaterer den midtre delen av søknaden. Innloggede tjenester.


Du kan logge på NAVs tjenester med ulikt sikkerhetsnivå. Med MinID kan du sende meldekort, bruke arbeidstjenestene, sjekke utbetalinger m. Med BankI BankID på mobil, Buypass eller Commfides kan du i tillegg søke om ytelser, skrive til NAV og motta meldinger fra NAV. Er du økonom og lurer på om du har riktig lønn?


Les denne artikkelen for å finne ut hva økonomer tjener i Norge. Eksempler på formuleringer. Krav til jobbsøknad. Trekk frem de egenskapene som samsvarer med det arbeidsgiver spør etter i jobbannonsen.


Det kan være greit å ta utgangspunkt i et standard brevoppsett, for søknaden må oppfylle visse formkrav. Vis med eksempler – Show, don’t tell. I de neste avsnittene bør du utdype hvordan du vil bruke din kompetanse og erfaring til å løse arbeidsoppgavene som ligger til stillingen.


Her holder det ikke bare å påstå, men du må kunne argumentere med eksempler. En søknad skal helst være blottet for påstander. Hvordan skrive søknad? I denne artikkelen gir vi deg tips om hvordan du skriver en jobbsøknad som sikrer deg en invitasjon til intervju.


Jeg er Ola Nordmann.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg