tirsdag 26. desember 2017

Mest populære navn 2010

Hermer etter Sverige - Det er påfallende hvordan navn som er populære i Sverige, etter hvert havner på navnetoppen også i Norge. Jeg kan snart slutte å lage navnestatistikker, bare henvise til Sverige, sier navnestatistiker Jørgen Ouren i Statistisk sentralbyrå. Av alle populære navn , er det mange som forsvinner ut av listene etter hvert. Guttenavn fra Bibelen er fortsatt populært og brukes av 2prosent. Ifølge SSB er det guttenavnene Matheo , Liam , Olav og Aksel og jentenavnene Olivia , Ella , Mie og Lilly som har klatret mest på listen i løpet av den siste femårsperioden.


Mest populære navn 2010

Marie som ett av sine navn. Dette er en liste over populære navn. På guttesiden var Lucas mest brukt før Filip og Oliver. Emma er dette årtusenets mest brukte jentenavn og har vært årets navn ni ganger. Emma kommer fra tysk og betyr stor.


Det går om lag 1år mellom popularitetstoppene, noe fjorårets mest populære navn er et skoleeksempel på, sier navneeksperten. Se liste over de ti mest populære navnene nederst i saken. Linnea har ligget på andreplass i to år. Navnetrendene skifter. Hele 5barn fikk navnet Nora i fjor, mens bare 4fikk navnet på andreplass for jentene – Emma.


Mest populære navn 2010

Her er alle de mest populære jentenavnene. De mest populære pigenavne på årets første navneliste er Emma, Alma, Freja, Clara og Agnes. Der har altså været en del udskiftning i top- hvor navnene Freja, Clara og Agnes er kravlet op, mens Sofia og Ella har måttet vige pladsen.


Sidste års mest populære navn Ida er forsvundet væk fra 1. Fjorårets mest populære navn i hvert fylke. Trykk på pilen øverst til høyre for å bla videre. Noen navn havner på samme plass da det var likt antall barn som fikk navnet. Aurora mest populært i nord.


SSB la onsdag morgen ut navnestatistikken med oversikt over de mest populære navnene fra i fjor. For tiende gang er Emma det mest brukte jentenavnet. Antallet jenter som fikk navnet i fjor var.


Du finder også gode råd til, hvordan du vælger det rigtig pigenavn – uanset om det skal være helt specielt eller helt almindeligt. Det at skifte fornavn er mest udbredt øst for Storebælt. Emma har imidlertid vært et populært navn lenge.


Tett etter de to mest populære navnene , fulgte Nora og Olivia samt Filip og Oliver. Den trygge siden om svangerskap fødsel gravid gravide uke til uke termin jordmor spørsmål svar fødsel eggløsning assistert befruktning barnløshet bekkenløsning. Selvom Ida og William er de mest populære navne på landsplan med henholdsvis 4og 6nyfødte, der har fået navnene ,. I likhet med Norge er det to trender for de mest brukte navnene i Danmark: Det er noen typisk danske eller nordiske navn , og resten er typiske internasjonale navn som gjerne er populære i mange. For første gang ligger navnet William øverst på listen over de mest populære drengenavne. Mikkel, der var sidste års nummer på listen, er røget ned som nummer på dette års liste.


Nye på listen over de mest anvendte drengenavne er Felix, Storm og Johan. Hovedgrunnen til at Avatar ble så populær var den visuelle opplevelsen den ga publikum. Border collien er Norges mest populære hunderasen! Denne rasen er veldig sosial og elsker aktivitet med flokken sin. Den er våken, ivrig, lydhør og intelligent.


Mest populære navn 2010

Hun har sett nærmere på hvilke navn som er mest populære i Israel fortiden. Noa er det mest populære jentenavnet, skriver hun på sin netblogg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg