torsdag 14. desember 2017

Sterilisering menn stavanger

Hoteller i Stavanger. Super bilferie i Stavanger med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Har man fått det ønskede antall barn, kan sterilisering være et godt alternativ til annen prevensjon. Mens sterilisering av kvinner er forholdsvis omfattende, er inngrepet på menn raskt og greit i lokalbedøvelse.


Sterilisering hos menn innebærer at sædlederne skjæres eller brennes over i lysken. Etter operasjonen vil du forsatt få utløsning som normalt, men utløsningen vil ikke inneholde sædceller som kan befrukte egg. Finn klinikker, priser og les anmeldelser i Stavanger. Ferdig med ungeproduksjonen og kona lei av å bruke prevensjon? Vi tilbyr sterilisering av menn (vasektomi).


Mannlig sterilisering er som oftest vellykket og uten komplikasjoner. Før en bestemmer seg for dette inngrepet, bør en imidlertid være sikker på at en ikke skal ha flere barn. Inngrepet påvirker ikke seksuell evne og lyst. Når du kommer til oss for sterilisering , får du først grundig informasjon.


Man ser heller ingen vesentlig forskjell på væsken ved sæduttømming, da av sædvolumet stammer fra prostata og sædblærer. I utgangspunktet er sterilisering et uopprettelig inngrep. Kvinner er sterile med en gang etter operasjonen, mens menn først er sterile etter tre måneder. Du kan selv gjerne barbere pungen før du kommer.


Det er svært mye informasjon om denne på internett fra forskjellige kilder. Det er vanlig å oppleve ømhet og hevelse i pungen de første dagene etter inngrepet, men de fleste er tilbake i normal aktivitet etter en ukes tid. Her har vi samlet de viktigste artiklene om mannlig sterilisering fra offentlige kilder for bedre kvalitetssikring av informasjonen.


Hvordan utføres sterilisering av en mann ? En etterhvert mye brukt form for prevensjon er sterilisering av mannen. Man legger et lite snitt på pungen over hver sædstreng, eller i pungen. Er sterilisering sikker prevensjon? En sterilisering har ingen effekt på produksjonen eller frigivelsen av mannlige kjønnshormoner, så maskulinitet, skjeggvekst, mannlig stemme osv.


Bivirkninger ved sterilisering av menn er sjeldne. I svært sjeldne tilfeller (0-;) vil sædlederne vokse sammen igjen slik at det er mulig å gjøre en kvinne gravid igjen. Når det gjelder kortvarige bivirkninger, så kan noen få spreng og hevelse i testiklene den første tiden, men dette går over etter en ukes tid.


Alminnelige vilkår for sterilisering § 3. Spesielle vilkår for sterilisering etter særskilt tillatelse § 4. Fremsettelse av begjæring eller søknad § 5. Behandling av begjæring eller søknad § 6. En urolog er spesialist på urinveier og kjønnsorganer hos menn og urinveiene hos kvinner. Vi har offentlig avtale på utvalgte områder innen urologi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg