mandag 25. desember 2017

Foundation for rynkete hud

Primer, foundation, BB-krem, concealer, pudder og rouge – finn riktig produkt for deg her. Hold oversikt over det siste innen sminke med Yves Rocher. Grunnlaget for vakker sminke. Hvem kan motstå et par vakre øyne?


Ram inn med eyeliner, kajalpenn. Alt tilbehøret du trenger.

Børster, svamper, pensler m. Våre nyheter innen sminke. Vi har noe for enhver. Alltid fri frakt til noen av våre 2butikker, eller ved kjøp på over 500kr.


Som medlem skjemmer vi deg bort med masse gode fordeler. Fri frakt over 499kr. Autorisert forhandler. Gratis frakt, rask levering og dagers returrett.


Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer!

Stor foundation -guide Riktig foundation får frem den fineste gløden i huden. Her guider vi deg gjennom jungelen av muligheter slik at du kan finne den perfekte foundation for deg og din voksne hud. Foundation fra Loreal gir en medium til full dekk.


Overskudd av foundation legger seg i små sprekker, noe som overdriver rynken, og et tykt sminkelag får huden til å se død og maskeaktig ut. For en glatt og sunn hud er det lurt å velge en lett og flytende foundation fremfor fastform. Se etter en lett absorberende krem, som gir fuktighet og blander seg lettere inn i huden enn fast foundation.


Riktig foundation Tabbene fremhever urenheter og rynker Store porer, grov, uren eller rynkete hud - alt kommer frem dersom du gjør dette på feil måte. Bruk den på varm hud , gjerne etter fuktighetskremen, så bruker du på mindre enn du trenger. For å unngå dette bør du bruke en tynn foundation eller concealer.


For å få sminken til å holde hele dagen bør du fiksere med pudder etter at du har lagt på dine kremete eller flytende produkter. Huden føles stram, har en tendens til å flasse og virker livløs. Ved bruk av feil hudprodukter og foundation vil resultatet bli flekket og tørt. Sørg for at huden får masse fuktighet og blir skrubbet med en mild peeling to ganger i uken. Din hudtype er en viktig brikke for at foundation skal bli bra og være tilstrekkelig dekkende for deg og din hud.


Har du fet, uren eller oljete hud , er det særlig viktig å være obs på valg av foundation. Er du plaget av blank eller oljete hud , så velger du bort foundation som inneholder nettopp olje, sier hun. Har du en fetere hudtype, bør du heller velge en foundation som har høyere pudderinnhold. Finn riktig nyanse ved å teste den i dagslys.


Legg foundation ved kjevelinjen, så ser du hvordan nyansen er mot både ansikt og hals.

Riktig nyanse skal synes minst og smelte inn i huden uten at du trenger å fordele den for mye ut. Poenget med foundation er å jevne ut huden – ikke gi farge. Jeg ønsker å finne den beste foundation for voksen hud med litt rynker. Har prøvd utrolig mange, både med og uten primer, men alle har en tendens til å legge seg i de irriterende linjene. Vil ikke ha mineralpudder, da dette legger seg veldig i linjene.


Noen gode råd å få? Mange får tørr hud om vinteren og da kan det også bli vanskelig med foundation. Det er noen naturlige oljer som kan gjøre underverker for huden din (i tillegg til sitron). Hver av dem har en kraft som vil gjøre huden din myk og fast og gi deg en herlig, ungdommelig glød. Virkelig en kjempegod foundation med god dekkevne som holder huden matt hele dagen, forteller en fornøyd bruker, mens en annen skriver: Utrolig fin matt foundation med medium dekkevne.


Ser fantastisk ut på bilder, og holder huden matt. Passer selv for fet hud og den legger seg ikke i tørre flekker. Alle anmeldelsene leser du her. Om morgenen bruker jeg min vanlige hudkrem og foundation. Resultatet er utrolig, linjer er så godt som helt borte hos meg.


Jeg har forsøkt utallige (kostbare) kremer som nesten ikke har gitt resultater overhodet. Kan også nevne at jeg har veldig sensitiv hud , men denne kremen reagerer jeg ikke på i det hele tatt. Hei, jeg er på jakt etter en flytende foundation som ikke får huden til å se tørr ut. Særlig på vinteren får jeg raskt sånne tørre flekker på huden når jeg tar på foundation , selv om huden min ikke ser tørr ut før jeg påfører foundation. Regner uansett med at jeg har tørr hud.


I tillegg sliter je. Når huden er i vann absorberer keratinet vann og får huden til å se rynkete ut. Hender og føtter har det tykkeste laget av keratin på kroppen vår, og derfor er dette mest markant her.


Mest sannsynlig representerer det du beskriver en helt normal variant.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg