tirsdag 12. desember 2017

Kremost krydder

I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer. Det finnes flere smaksvarianter tilsatt ulike blandinger av krydder , urter og frukt. Rør smør og sukker sammen til det har en luftig konsistens.


Ha i ett og ett egg om gangen.

La kjøttdeig, løk og purre surre til løken er lett gyllen. Kremost (med krydder ) SLIK GJØR DU. Vi svarer på spørsmålene dine, og tar i mot kommentarer og forslag.


Jeg syns at det er fantastisk herlig å fylle kjøkkenet mitt med duften av nystekt krydderkake! Hvis du er glad i nøtter, må du gjerne drysse hakkede hasselnøtter eller andre typer nøtter på ostekremen før du deler kaken i biter. Kaken holder seg myk og god i mange dager, og den er også fin å fryse.


Smelt og avkjøl smøret.

Ha sukkeret i en stor bakebolle. Tilsett natron og rør godt. Ha så i alt krydderet og det avkjølte smøret.


Bland til slutt i hvetemelet og rør deigen sammen til den er jevn og klumpfri (bruk gjerne stålvisp). Hell deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30xcm). Finhakk løk og skjær purren i små ringer.


Du lurer kanskje på hva du kan bruke mysen til? Mitt beste tips, bruk den i smoothies! Visste du at mye proteinpulver lages av myse? Osten har en holdbarhet i ca. Fakta om TINE Kremgo Krydder.


Bruksområde for TINE Kremgo Krydder. Krydder (chili, pepper, oregano, paprikakrydder) Revet ost. Slik gjør du: Sett stekeovnen på 1grader.


Stek karbonadedeig med løk, presset hvitløk og krydder.

Smak eventuelt til med mer krydder. Her har du en enkel, stor og deilig gulrotkake dekket med masse nydelig ostekrem! Gulrotkake er alltid populært, og denne varianten er det veldig mange som liker, siden den verken inneholder nøtter, rosiner, mye krydder eller annet som forstyrrer den rene gulrotkakesmaken.


Har du ostekrem til overs kan du legge den i kjøleskapet å bruke den til for eksempel muffins. Oppskriften passer til. Vi har fylt kyllingfilet med en god skive brie og hakket dill før den ble surret med bacon og stekt.


Fargerike grønnsaker og salat er godt tilbehør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg