onsdag 27. desember 2017

Lærerike apper for barn

Lærerike apper for barn

Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Kjøp ullgensere for men, norske luer og merino ul gensere for damer og men. Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt. Finn laveste nettpris her. Språkprofessoren anbefaler: lærerike apper for barn MORSOM LÆRING: Margareth Sandvik forteller at mange barnehager og skoler benytter nettbrett og apper som en del av undervisningen.


Lærerike apper for barn

Vi har plukket ut noen av de beste! Noen oser av kvalitet og kan gi barn timevis med læring og lek. Det finnes et svimlende antall av apper til mobil og nettbrett. Andre er skuffende og mangler en pedagogisk baktanke som virkelig legger til rette for barns bruk.


Utvalget er omtrent endeløst, påpeker Munthe. Toca Blocks Barna bygger leker og spiller med klosser, som har mange ulike egenskaper. Her er det muligheter for mye kreativitet og skaperglede.


Produsenten Toca Boca har for øvrig laget mange morsomme og lærerike apper med ulike temaer og aktiviteter for barn. Barn er kreative, og kan selv lage fortellinger, sier professor i norsk Margareth Sandvik ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Hun er opptatt av barns språkutvikling, og sier det er tydelige gjengangere av apper som hun mener barn kan ha nytte av. Jeg kan si dette er godt innhold – uten betenkeligheter. På tide å fornye appene, slik at barna kan finne seg noen nye favoritter?


I denne artikkelen har vi samlet apper , og listen viser et tilfeldig utvalg av populære apper hos barn. Informasjonen om appene er oppdatert. Små apper har samlet opp gratis barnevennlige apper til smarttelefoner og nettbrett med Android- og iOS-plattformen. Toca-appene (fra år)Spillprodusenten Toca Boca har laget mange morsomme og lærerike apper med ulike temaer og aktiviteter for barn. I Toca Store lærer barna enkel matematikk, i Toca Blocks leker og spiller barna med klosser, som har mange ulike egenskaper.


I Toca Lab leker de seg til litt kjemikunnskap, mens i Toca Nature er temaet dyr og. Dette er en serie apper med samme navn som har vært med så lenge at de kan kalles klassikere. Hver illustrasjon barnet trykker på har flere korte videoer om samme dyreslag, kjøretøy eller musikkinstrument. Små barn lærer seg hva som hører sammen og hvilke dyr osv. LES OGSÅ: Apper for barn 2-år.


App om matkunnskap Lær med Jacober en norsk iPad app som skal øke barnas bevissthet, interesse og kunnskap om mat og matens opprinnelse. I denne appen får barna møte gutten Jacob som lærer dem sammenhengen mellom mat, dyr og mennesker. De fleste barn elsker å spille, og det er mye å velge i når det kommer til apper for barn. Mange spill er dessuten lærerike , uten å bli kjedelige av den grunn. Problemet er imidlertid at app-markedet for barn er et uoversiktlig landskap som renner over av dårlig innhold.


Lærerike apper for barn

Trenger tips til noen lærerike apper i Apple for barn i skolealder. Kan være alt fra norsk, engelsk og matte. Har ei frøken som elsker apper med litt utfordringer og hvor man lærer litt. Her deler hun sine beste tips. For de yngste – Det er vanskelig.


Det kan hindre at barn kjøper innhold uten foreldres tillatelse, laster ned uegnede apper og spill og besøker nettsider som de ikke skal. Men det finnes selvfølgelig en rekke positive ting med nettbrettene også. Som apper som underholder. Her er en miks av apper vi i Side2-redaksjonen anbefaler - med tanke på å underholde den lille, få tid til å trene og kanskje gi deg litt bedre søvn.


NRK SUPER: Denne appen er et must for alle med små barn. Lærerike apper for barn Med disse tre appene blir barnet ditt flinkere i matte Alle er langt kulere enn å pugge gangetabellen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg