mandag 18. desember 2017

Årslønn barne og ungdomsarbeider 2018

Som barne - og ungdomsarbeider planlegger, tilrettelegger og gjennomfører du ulike pedagogiske tilbud for barn og ungdom for å stimulere til vekst og utvikling. Avtalen gjelder ansatte i barnehager, som barne - og ungdomsarbeidere, førskolelærere, ledere i barnehage, spesialpedagoger og miljøarbeidere. Avtalen forhandles sammen med seks andre avtaler med Virke, kalt HUK-området (Helse, utdanning og kultur).


Jeg har jobbet i ti år i barnehage og nå tatt fagbrevet som barne og ungdomsarbeider. Hvor mye lønn i året? Som lærling vil du tjene det samme som begynnerlønnen til en fagarbeider, fordelt over to år.

Er det noen her som vet om en oppdatert sats. Som voksen kan du ta fagbrev som praksiskandidat. Du skal ikke meldes inn i pensjonsordningen eller opptjene medlemskap for dette arbeidet. Ny hovedavtale for KS-området fra 01. Lønnstabell for KS pr.


En normal lærlingperiode består av opplæring og verdiskaping, altså jobbing. Det er selve jobben du skal få betalt for. Følger du den normale modellen med år opplæring i skole, og år i arbeid vil du lønnes som en fagarbeider.


En stilling som barne - og ungdomsarbeider kan man jo ha mange steder.

Skole, barnehage, barnevernsinstitusjon, mottak, bofellesskap osv osv. Man vil lønnes som fagarbeider alle steder. Her kan du sjekke lønnen til 1yrker. Oversikten under viser yrke og forventet årslønn til 1yrker.


PBL har inngått tariffavtale med Delta. Denne avtalen gjelder for Deltas medlemmer som er ansatt i disse barnehagene. Eller muligens ta barne og ungdomsarbeider -faget på skole og begynne som lærling i barnehagen, og på sikt ønsker jeg å ta bachelor som barnehagelærer for å få en høyere utdanning.


Den enkelte stillingskode kan inneholde mange forskjellige jobber. For eksempel kan en fagarbeider være kokk, håndverksmester, aktivitør, barne - og ungdomsarbeider , frisør, elektriker, kontorfagarbeider eller omsorgsarbeider. Søknad sendes Vi ønsker at søknaden sendes elektronisk (web.søknad). På kurset lærer du om fysisk og psykisk helse, oppvekstvilkår og utvikling hos barn og unge.


Dette kurset forbereder deg til teorieksamen for praksiskandidater. Oslo kommune med 6-års ansiennitet? Frelsesarmeen blant annet engasjert i. Barne - og Ungdomsarbeider 28. Husk å abonnere på kanalen for å få med deg siste nytt. Vi legger stadig ut nye filmer.


CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Tariff, lønn og personal.

Hva kan vi hjelpe deg med? Lærlinger i kommunesektoren får en lønnsøkning fra 01. Det gjør ikke UNN-lærlingene, der lønnen justeres annethvert år. Kor masse kan eg tjene Besvart 16. En jobb hvor jeg kan forvente million i årslønn ? Redd for å ikke kunne tjene penger Besvart 11.


Du må være ansvarsbevisst, kunne jobbe selvstendig, være fleksibel og like å jobbe i team. Vi tilbyr en barnehage i endring, et utviklende læringsmiljø og inkluderende arbeidsmiljø. I Norge regulerer vi lønningene med det vi kaller tariffavtaler.


Fagforeningene og arbeidsgiverne forhandler om disse avtalene i lønnsoppgjørene. I motsetning til mange andre land fins det ingen lovfestet minstelønn i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg