mandag 11. desember 2017

Fondant kake

Nettbutikk med utstyr til baking. Se vårt utvalg her! Den perfekte sjokoladefondanten er så herlig rå i midten at sjokoladen renner litt ut når du setter skjeen i den. Får du til det, er det lite som smaker bedre.


Stekes midt i ovnen ved 2grader i ca 8-minutter, til det ytterste laget har stivnet, men kaken fortsatt har en flytende kjerne. Steketiden vil variere fra ovn til ovn, så start med minutter og sjekk med en pinne om kjernen er flytende.

Liker du å lage lekre kaker og konfekt som er en fryd for øyet? Da bør du teste fondantformer og konfektmasse. Du kan kjøpe fondant i butikk eller her på nettsidene våre.


Det er enkelt å klikke seg rundt for å finne det du trenger. Vi har fondant i alle slags farger som passer til mange anledninger – for eksempel barnebursdager, barnedåp eller til konfirmasjonskaken. For og gjøre dette trenger du: smoothere. Jobb sukkerpastaen myk og smidig med hendene.


Kjevle den til en stor leiv i ca 2-mm i tykkelse, stor nok til og dekke kaken og litt til.

Til lillebroren min, Christian sin bursdag laget jeg denne fondant kaken med puslespillbrikker. Dette er min første fondantkake ! Det var veldig gøy å lage en fondant kake , så det blir nok ikke min siste. Sjokoladefondant er en av verdens mest populære dessertkaker! Bruk så dyr og eksklusiv mørk sjokolade du får tak i, og du får en smak som er hvilken som helst gourmetrestaurant verdig! Kakebilde - Spiderman - 20cm - Sukker.


Spiselig kakebilde med Lisensiert Spiderman-motiv. La Spiderman gjøre kaken flott og fin til et garantert fornøyd bursdagsbarn! Vipps så har du en flott bursdagskake til glede for både deg selv, bursdagsbarn og gjestene! Jeg kjøper som oftest ferdig fondant når jeg skal lage kakepynt, og da kjøper jeg fondanten fra Wilton, fordi den er lett å få tak i her jeg bor ( kjøper den på Jernia) og jeg syns en er veldig god å jobbe med.


Oppskrift på en vidunderlig og festpyntet ostekake med kremost og et lekkert, rødt gelélokk. Trekke store kaker. Om du skal trekke litt større kaker , kan du bruke denne metoden for å legge lokket på kaken. Marshmallow fondant (MMF) er en fabelaktig greie å bruke til pynt av kaker.


Kaken er nå ferdig til å dekoreres. Du kan bruke den akkurat på samme måte som marsipan: Lage kakelokk, figurer og pynt til kaken. Den egner seg godt til sjokoladekaker, og smaker faktisk ikke verst.


Kaker med fondant kan helt fin oppbevares i kjøleskap, bare ha den i en kakeeske av papp, så svetter den ikke.

Jeg gjør det alltid hvis kaken er av typen som krever kjøleskap. Synes sukkerpasta er enda bedre å lage figurer av, den er mer smidig og tørker fortere. This quick fondant for decorating cakes, cupcakes, and petit fours needs only a few minutes and ingredients. It has a mild vanilla flavor. For colored fondant , knead in a dash of food coloring.


Various cookie cutters 5. Icing - This icing is but. Artisan Cake Company 100views. Fondant rolling pin 4. How to frost a smooth cake with buttercream frosting - Duration: 8:06. Buying rolled fondant can be expensive and sometimes you never get enough to cover your cake.


To make your own is much easier than you might think and it is inexpensive. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg