torsdag 21. desember 2017

Kort kraftig mens gravid

Kan man være gravid selv om man har mensen ? De fleste kvinner vil miste mensen helt dersom det har skjedd en befruktning. Noen gravide kan ha sparsomme blødninger fra skjeden de første 2-månedene. Hvis man er gravid kan man ikke få en skikkelig mens , men man kan få en mensenlignende blødning som virker som om at man har en vanlig mens. Tross veldig kort og rar blødning sist, så tror jeg nå at dette var mens.


Mest sannsynlig er syklus uregelmessig og det beste jeg kan forholde meg til er kanskje temp og evt svar på tester.

Men i forhold til temp skal jeg nå ha eggløsning. Så nå kommer nye forhåpninger. Hadde litt murring i eggstokkene i går men slim har ikke kommet.


Kan en kvinne med kort livmorhals ha samleie mens hun er gravid ? Hvis hun er tidlig i svangerskapet og kan føde svært prematurt, vil det ikke anbefales at hun har samleie. De er nemlig ikke fornyet siden fosterlivet. Noen kvinner kan bevare fruktbarheten til høyere alder, men det kan ta lengre tid å bli gravid fordi det tar tid før det løsner et godt egg, sier hun.


Det finnes i alt tegn på at kvinnen nærmer seg overgangsalder.

Hadde det ikke vært for at jeg testet EL hadde jeg vært helt sikker på at jeg hadde hatt kort syklus denne PP. DPO) frem tom i dag. Kanskje ikke like kraftig som en vanlig mens , men kraftig nok med friskt blod. Då jag väntade min första son så fick jag mens de första månaderna.


Hade inte en aning om att jag var gravid men tyckte att mensen betedde sig konstigt. Hade betydligt mindre blödningar än jag brukar ha. Ville mer än allt annat bli gravid o var jättedeppig då mensen kom o den kom precis då den brukar. Minipiller og andre progesteronholdige piller brukes vanligvis ikke ved store menstruasjonsblødninger, men kan brukes hvis du har en svært kraftig eller langvarig blødning. Pillene kan i likhet med hormonspiralen hindre blødninger.


Legen kan skrive ut disse for ti dager av gangen. Disse pillene kan også gjøre blødningene kraftigere. Jag har alltid tagit för givet att mens är ett säkert tecken på att man inte är gravid. Men nu har jag fått höra om en tjej som hade regelbundna blödningar under sin graviditet som hon antog var mens.


Dattern min var mnd og da var tiden inne for p piller enn å hoppe av i svingen. Jeg havde selv en kort , men kraftig blødning torsdag, uden smerter. Men babyen havde det vældig fint og blødningen aftog samme dag. Har kun brug for gode erfaringer tak ;) er fuldt ud klar over alle de dårlige det er.


Ville bare være rart at dele med nogen som selv har prøvet det!

Rask og trygg leveranse. Stort utvalg og rask levering! Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


Personlige invitasjoner og kunngjøringer som du kan dele den store nyheten. Symptomer kan omfatte uregelmessige eller manglende menstruasjoner, vektøkning, kraftig hårvekst og problemer med å bli gravid. Det er anslått at om lag én av fem kvinner i Storbritannia har polycystiske eggstokker 4. Det er da viktig å ha trygg prevensjon etter en slik operasjon da det er frarådet å bli gravid etter operasjonen pga høy risiko for svangerskapskomplikasjoner.


Dere har jo trygg prevensjon siden mannen din nå er sterilisert. Många upplever att de har mensvärk även när de är gravida. Det kan vara under tidig graviditet men även senare under graviditeten. Orsaken till mensvärk när man är gravid är oftast den växande livmodern eller sammandragning som börjar tidigt.


Den gravide kan bli avmagret og uttørket i kroppen, og mangel på enkelte næringsstoffer og mineraler kan gjøre at kroppens prosesser forstyrres, og det kan bli behov for intravenøs næring og sykehusinnleggelse. Det er aldri gøy å ha feber, men under graviditeten kan feberen være skadelig for babyen din. Du er mest sannsynlig ikke gravid. Mensen er ikke alltid konsekvent.


Sist mens varte dette bare i halvannen dag og mensen ble altså tilsvarende forkortet. Det är möjligt att ha mens även om man är gravid , men det är ovanligt. Jag vet åtminstone två personer som haft så riklig mens att dom inte förstått att dom var gravida förrän en bra bit.


Ut fra et føre var-prinsipp anbefaler man likevel den gravide å begrense bruk av denne typen maleprodukter. Du skal ikke være engstelig hvis du allerede har malt med slik maling, men heller unngå å male med slik maling senere i svangerskapet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg