torsdag 28. desember 2017

Oppladbar støvsuger test 2018

Oppladbar støvsuger test 2018

Finn Støvsuger Oppladbar. La oss gjøre hverdagen enkel, gøy og koselig med tusenvis av produkter for et enklere hjem. Dette har vi kommet frem til på bakgrunn av brukeranmeldelser og eksterne testresultater. Best i Test guide: I denne håndstøvsugertesten gjennomgår vi de håndstøvsugerne som har fått best resultat i uavhengige tester i en rekke førende skandinaviske nettmedier og aviser.


Oppladbar støvsuger test 2018

Deretter ser vi nærmere på om du faktisk klarer deg med en håndstøvsuger i stedet for den tradisjonelle støvsugeren. Dansk test av trådløs støvsuger Ikke gå for vinneren hvis du vil ha god batterikapasitet. Se hvilke trådløse støvsugere som duger.


Se tester av Fenix, Black Diamon Lupine, Olight og Nitecore mfl. Rett bak følger Dyson VAbsolute, som også er batteridrevet. Det kan være verdt å merke seg at den har flere tester til grunn, og også et par nyere. I denne artikkelen tar vi for oss de støvsugerne som har vunnet flest tester og fått best anmeldelse. Slik kan du enkelt finne ut hvilken av de beste støvsugerne på markedet som passer til akkurat dine behov.


Best i test blant slagbormaskinene er Bosch PSB LI-Ergonomic, mens det er Stanley Fatmax FMC600Dsom trekker det lengste strået av drillene uten slagfunksjon. Oppmerksomme lesere vil se at det egentlig er en annen drill som havner helt øverst i resultatlisten: AEG BSB 18CBL LI-402C. Clas Ohlson har smarte løsninger for dine hjemmeprosjekt. Besøk en av våre butikker! Smart funksjon på håndtaket med egen liten børste som kan dras ut med et klikk.


For mindre boliger er det ikke noen tvil om at hybridstøvsugeren er det beste valget, dersom du uansett tenker på å skaffe en håndholdt støvsuger. En tredje variant er håndholdte støvsugere med langt håndtak og bærbar sugeenhet. Dette er egentlig mer tradisjonelle støvsugere , men med oppladbar støvsuger enheter og mer praktisk utforming. Håndstøvsugeren er en hendig løsning for mindre støvsugerløsninger. Uten ledning, lett å ta fram og lett å bruke.


POWER har de beste støvsugerne. Helt siden 80-tallet har den britiske oppfinneren James Dyson utviklet og designet nye poseløse støvsugere , men i år tok det slutt. Dyson mener nemlig at selskapets nyeste produkt, den håndholdte støvsugeren Dyson V1 er så kraftig, og har så god batteriti at det ikke lenger er vits å videreutvikle deres mer tradisjonelle støvsugere. En støvsuger som Athlet kan i praksis brukes på to måter.


Den eneste støvsugeren. Enten som en mye hendigere assistent til den konvensjonelle modellen, eller som den eneste man har. Det som er helt klart er at Athlet ikke har den samme sugekraften som vanlige støvsugere. TV Hjelper deg: Vi har satt fem hodelykter på prøve, og det er store forskjeller på lykter i samme prisklasse.


Jeg føler meg ikke trygg med denne lykta, sier en av testerne. Men én kombistol og tre beltestoler oppnådde gode nok resultater til å sikre seg plasser på Forbrukerrådets best-i- test -liste. Slangen festes i støvsugeren ved at du trykker den inn. Det er ingen lås, noe som vekker en viss bekymring for at man ved et uhell skal komme til å trekke den ut når man drar støvsugeren over gulvet. Slangen sitter ganske bra, men hvis du er uheldig, kan den gli ut.


Hvis du da suger vann, blir ikke resultatet veldig morsomt. Hos Forbrugsguiden har vi også udgivet en almindelig støvsuger test , hvor du kan se en oversigt over hvilke støvsugere på markedet der har vundet priser i forskellige anerkendte tests. Vi giver også en række gode råd til ting du bør være opmærksom på når du køber ny støvsuger. SpeedPro Max har også en praktisk 2-i-funksjon med to integrerte tilbehør som gjør støvsugeren mer fleksibel og anvendelig. Ved å koble fra håndenheten får du en praktisk liten håndstøvsuger som er idéell til å fjerne smuler og smårusk i bilen eller på møbler.


Oppladbar støvsuger test 2018

Electrolux EUO9GREEN UltraOne er placeret i klasse A, når det kommer til rengøringsevnen for både hårde gulve og gulvtæpper. Støvsugerne må til pers på en rekke harde og myke overflater og testes på mange ulike materialer, blant annet hundehår. Støvopptak fra utfordrende sprekker i gulvet og langs fotlister testes også. Specifikationer for ledningsfrie støvsugere.


Vi har her set nærmere på, hvordan specifikationerne for de ledningsfrie støvsugere fordeler sig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg