mandag 8. desember 2014

Hund smerter i bakpart

Hjem på døra i hele Norge. Kun hundemat av kvalitet. Bestill på nett - rask levering! Høy kvalitet, tilpasset din hund. Levert raskt og gratis på døren. Når kun det beste er godt nok!

Let adgang til klinikken fra motorvej. Dette kommer gjerne best til syne i bakkroppen. Blant annet vil man avgjøre om hunden har følelser i den lammede kroppsdelen eller ikke, men også finne ut om refleksene er normale, og man forsøker å konstatere hvor på kroppen skaden sitter.


Dersom hunden har smerter må den aller først få behandling for dette. For eksempel kan en lammet bakpart indikere en ryggskade, eller ved lammelser i ansiktet kan en dyp øreinfeksjon være den underliggende årsaken. Hunden min virker som om den har vondt i lårhals beinet.


Hunden tilpasser seg til situasjonen og det kan derfor være vanskelig for eier å oppdage at hunden har smerter. Ved artrose kan bevegelsen av leddet bli redusert på grunn av påleiringer og fortykket leddkapsel, men også på grunn av smertene som oppstår ved artrose.

Noen hunder fungerer bedre på andre typer medisiner, men fint at dette virker for. Hunder kan ikke fortelle når de har det vondt. Det kan derfor være vanskelig å se og gå lang tid før man oppdager at den trenger hjelp. Følgende endringer i din hunds adferd kan skyldes smerter 1. Motvilje til å gå på glatte overflater. Vegrer seg for å gå opp eller ned trapper.


Blir selektiv med hva den vil hoppe opp på eller. Hunden er meget ung, det er veldig synd hvis den skal fortsette å halte i lang tid framover, i verste fall resten av sitt. Noen vil imidlertid ha så store smerter at man kan snakke om en invalid hund. Selv om din hund skulle få diagnosen H behøver ikke dette bety kroken på døra. Hunden blir som regel til den kan spise mat uten komplikasjoner og allmenntilstanden er forbedret.


Etter operasjonen anbefales det at hunden har på en halskrage, evt. Sykdomssymptomer for hund. Oversikten nedenfor er ikke ment som en nøkkel til alle helseproblemer som kan forekomme hos en hund. Forhåpentligvis gir den deg likevel et lite innblikk i hvilke symptomer som kan oppstå, slik at du etter å ha lest den vet litt mer om hva du skal se etter hos hunden din.


Minst én av fem hunder rammes av artrose (forkalkning). Tilstanden har en progressiv sykdomsprosess. Men med riktig livsstil og behandling kan de fleste hunder med artrose få mindre smerter og bedre livskvalitet.

Når hunden får dette problemet i et led så er det en slags betennelse som oppstår. Artrose en en kronisk leddsykdom. Har min hund smerter ? Det kan være vanskelig for eieren å oppdage at hunden har smerter , fordi hunden tilpasser seg situasjonen. Symptomer på artrose varierer.


De vanligste symptomene på artrose hos hund er halthet og stivhet når hunden reiser seg opp, men reduseres under aktivitet. Hunden viser tegn på halthe kan udvise smerte fra maveregionen. Hunden virker en lille smule nedstemt, ryster, sitrer og er ikke interesseret i at spise. Smertestadie – moderate smerter.


Hvis du berører hunden på det ste hvor den har ondt, vil den vise tydelige smerter. Ofte vil hunden selv slikke på det ste hvor smerten udgår fra. Spondyloser hos hund - sannheter og myter. Jeg bare vet ikke hva som er en god idé og hva som er over the top allti om du skjønner. Men jeg tenker så lenge at han er nogenlunde komfortabel, ikke tvinges inn i situasjoner og får møte greie hunder , så er vi sånn nogenlunde på rett vei.


Det er forholdet hans til andre hunder jeg får litt ambivalente følelser til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg