mandag 22. desember 2014

Mat ungdomsbursdag

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Tips til en morsom ungdomsbursdag for gutter og jenter. Kjør svarte eller hvite ballonger og be alle gjester kle seg i helsvart eller helhvitt. Slike fester holder ungdommer på med til de er opp i 20-årene, ifølge Camilla.


Gutter kler seg ut som jenter og omvendt. Mat til ungdomsbursdag - det synes jeg. Det er mye god mat man kan servere i ungdomsbursdag , og det kommer jo veldig an på den som skal ha selskapet hva man ønsker å ha av mat i selskapet.


Det trenger ikke å være pent, bare masse pynt. Og pynten kan like gjerne være rar eller morsom. Vi pynter ofte med det barna har lagd i barnehagen, som påskekyllinger på stettefat. Vet du ikke hva du skal servere?


I alderen 1 1 og år begynner ting å bli flaut, og barna vil bestemme selv. Her har du noen forslag til enkel og god mat til sommerfesten, konfirmasjon, 17. Håper du finner noe som smaker!


I familien til samboeren er de vant med bare kaker, og når man blir bedt bort kl fire på en søndag feks, eller kl 17. Og når vi da har vært i disse selskapene (vi har litt kjørevei og) så er det gjerne seint før vi er hjemme, og da må vi lage mat fordi vi er sultne. Melodi Grand Prix, eller Eurovision Song Contest, er en god grunn til å invitere gode venner til en MGP-fest med god mat , litt å drikke og et avstemningsskjema for poenggivning. Dette er dagen hvor mange feststemte personer er samlet hjemme hos hverandre.


Det kan derfor bli litt trangt om plassen, og maten bør derfor tilpasses anledningen. Fyll bokser med ulike gjenstander. Før inn gjestene en etter en med bind for øynene, og la de kjenne på hver gjestand med hendene. Den som gjetter flest riktige, har vunnet leken. Artikkelen fortsetter etter annonsen) 20.


MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN. Fingermat er smakfulle småretter du serverer sammen med velkomstdrinken. Her får du oppskrifter på deilig fingermat som er enkle å lage. Synes du det å ha barneselskap er forbundet med stress og mas? Bursdagsjentene gir deg inspirasjon og gode rå forslag til leker, mat , gaver og annet gøy!


Gir på forhånd beskjed om allergi, kommer presis, har kledd seg til vertskapets og selskapets ære, nyter mat og drikke, og gir uttrykk for det, bidrar til god og hyggelig stemning, kjenner når det er på tide og bryte opp, og takker for seg. Du må aldri misbruke gjestene. Okei, så er maten fortært og middagselskapet går mot slutten.


Akebursdag, skogsbursdag, fjellklatrebursdag, lek i vannkanten-bursdag, lekeplassbursdag. Det viktigste er naturligvis å sørge for at barna er trygge og at det er nok voksne som hjelper til og passer på. Her er det bare fantasien som setter grenser.


Enkel medbrakt mat og drikke er praktisk. Bursdag Oslo - Her finner du de beste tipsene når du skal invitere til årets bursdagsfest. Over tips til aktiviteter og lokaler som passer til bursdag.


Tips: Dette er en lek som lett kan gå over styr og nærmest ødelegge måltidet dersom oppdragene er av typen ta mat fra sidemannen og lignende. Se an aldergruppen og gjestene, og velg oppdrag etter dette. Starte festen med mat Gjertsen mener at når det kommer til selve festen er maten alltid sentral. Selv om barna kanskje vil si at godteposen er det gjeveste, blir det ingen god fest uten mat i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg