torsdag 4. desember 2014

Kamille te mot øyebetennelse

Stort utvalg av kamille te hos Sunkost. Se hele utvalget her og bestill enkelt i dag! Fri frakt over 19- Rask levering! Hu Hår og Negler. Supermat, Snacks og Barer!

Norges største magasinvarehus. Se våre aktuelle tilbud og bestill i dag! Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen kjøkken, kontor, rengjøring, skole, hobby.


Faktura dager uten ekstra kostnad! Dette kan du bruke til å vaske øynene når det har kjølet seg ned litt. Dette skal også fungere for dyr med øyebetennelse.

Jenta mi på snart år fikk øyebetennelse i går. Det beste mot øyekatarr skal visst være morsmelk,. En bomullsdott dyppet i kamille - te og lagt ved øregangen, skal også virke lindrende. Når bør man ta kontakt med lege?


Om smertene varer lenger enn et par dager, om smertene er spesielt kraftige, eller hvis det renner puss eller blod ut av øret, bør man oppsøke lege. Visste du forresten at bruk av q-tips kan forårsake ørebetennelse ? Dette er mye lettere enn dråper, og vil i mange tilfeller være mer enn bra nok:)Jeg prøvde det på mellomste hos meg. Vanlige symptomer er slim- og pussdannelse i øyekrokene. I tillegg får man ofte kløe og svie. Både barn og voksne kan få det, men mest vanlig er det nok blant barn.


Det forekommer også hos katter og hunder. Kamille har blitt brukt mot synsproblemer så lenge noen kan huske. Det har en forfriskende effekt og reduserer betennelse uten å skade huden din.


Vi anbefaler at du bruker teposer med kamille i stedet for løse blomsterknopper. Det er gjort mye forskning på medisinsk bruk av kamille.

Medisinsk bruker vi kamille først og fremst ved katarrer i mage og tarm. Kombinasjon av den krampeløsende og roende effekten og den irritasjonsdempende og betennelsesdempende effekten, gjør kamille spesielt godt egnet ved magekatarr og sår i mage og tolvfingertarm. Eterisk olje av kamille er også fin ved hudlidelser.


De betennelseshemmende og lindrende egenskapene gjør den spesielt fin ved allergiske hudplager, men den kan også brukes mot eksem, utslett, herpes, sår, irritasjon, tørrhet og alle stressrelaterte hudproblemer. Kamille lindrer også betente ledd og verkende muskler. Hva er øyebetennelse ? Et alminnelig symptom ved lidelsen er tåreflod. Det kan være mange årsaker til øyebetennelse og eventuell behandling avhenger av årsaken.


Mot menssmerter og uro. Trolig får teen livmoren til å slappe mer av, og det er derfor den ser ut til å kunne hjelpe kvinner mot menstruasjonskramper. Glycin beroliger også nervene.


Kamillete ser da også ut til å virke som et mildt beroligende middel. Denne advarselen baserte seg på at det var påvist en allergisk reaksjon som kom etter at noen hadde drukket te med kamille. I en test der personer som beviselig var allergisk mot planter i kurvplantefamilien drakk kamillete, viste kun to personer () seg å være allergisk mot kamille.


Praktisk otoskop for hjemmebruk. Lar deg lyse og se inn i ørene. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Hårføner rettet mot øret skal kunne smelte ørevoks og lette på trykket.


Det finnes flere råd enn disse som kan fungere. Vi kan nevne noen flere i tillegg: Varme og kalde omslag på øret, finhakket løk, hvitløk eller kamille - te. Her er det bare å forsøke og se hva som lindrer.


Kamille te inneholder stoffer som styrker immunforsvaret og hjelper mot muskelkramper. Dessuten er teen beroligende. Kamillete brukes ofte som beroligende og søvnfremmende middel til gravide og små barn. Urten står imidlertid på listene over urter som bør unngås av disse gruppene.


Kamille teFarmakologiske urter: Kamille blomst (flos matricaria chamomilla), eterisk olje, chamazulen, flavonoider m. Trekkes tildekket i5-min. Drikk 3-kopper kamille te dagligmellom måltidene. Kamille virker mot menstruasjonssmerter, kramper i galleblære og galleveier, er svettedrivende, beroligende, hjelper mot magesmerter, halsbrann, betennelsedempende samt hjelper mot søvnløshet.


Den beroligende effekten hjelper også personer med angst og personer som er urolige eller hyperaktive. Les mer om plantens virkestoffer her. Fra det ytre øret fører en en til to centimeter lang øregang inn til trommehinnen.


Trommehinnen er så tynn at det går an for legen å skimte mellomøret innenfor når det gjøres otoskopi - et instrument med lyskilde som gjør det mulig å se innover i øregangen og studere trommehinnen. Antibiotikabehandling forhindrer videre smitte og vil ofte gi bedring innen et døgn. HALSBETENNELSE HYPPIGST OM VINTEREN: Som ved forkjølelse er det økt hyppighet av halsbetennelse gjennom høsten og vinteren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg