onsdag 17. desember 2014

Norema hvit

Kvitøya Hvit Høyglans. Vi søker driftige og entusiastiske mennesker som har lyst til å eie og drive sin egen Norema butikk. Igjen et svært prisgunstig kjøkken fra Norema : Kvadrat Hvit med slette, rengjørings-vennlige fronter i melamin. Og en ekte ”kameleonmodell” som kan tilpasses omgivelsene i det uendelige. Eksempel på intimt kompaktkjøkken som inneholder alt du trenger på lite areal.


Asmaløy har hvitmalte glatte og rengjørings-vennlige fronter.

Står godt til utstyr i stål og aluminium. En tidløs og elegant front i herregårdsstil, med markert rettkantet profil og fylling i dører og skuffer (skuffer i 1mm høyde har ingen fylling). Edel Hvit , Krem og Dis er produsert i MDF (Medium Density Fibreboard) og malt.


Norema kjøkken Parallell Hvit Grep er en elegant og moderne modell med integrerte grep. En praktisk finesse som samtidig tilfører kjøkkenet et stilfullt visuelt element med store designmuligheter. Alt etter rom og plass, kan du gi benkeløsningene et lineært og grafisk uttrykk.


Elegante fronter med svakt avrundede kanter og hjørner skaper et delikat og fløyelsmykt uttrykk. Prisgunstig modell med store variasjonsmuligheter. Et kjøkken til å bli i godt humør av.

Norema har ulike fronter og mer enn håndtak å velge mellom. Velg mellom kjøkkenskap som henger på veggen eller står på gulvet med bein eller sokkel. Fåes i malt utførelse i tre delikate nyanser: Hvit , og Dis. Typisk nostalgimodell som innbyr til å bygge tradisjonskjøkken i landlig stil. Men med smarte designgrep er også denne fronten velegnet for m. Bestemme innredning.


Du skal velge stil. Finne praktiske løsninger som fungerer bra for deg. Gjør som titusenvis av andre før deg. Unn deg et kvalitetskjøkken fra Norema.


Kjøkkenfrontene er tilpasset for eldre kjøkken fra Coop og Norema med benkeskaphøyde på cm. Har du kjøkken fra Smart Kjøkken er disse også kompatible. Kontakt oss hvis du ikke finner riktige mål. Bestill nye fronter til ditt kjøkken: Velg mellom våre profilmodeller som er vist nedenfor, på hvert produkt kan du så velge ønsket folie.


Hvitt kjøkken med hvite benkeplater har vært populære i lengre ti siden mange foretrekker et lyst og lett utseende. Uansett hvilket materiale du velger, vil en lys benkeplate nok kreve litt mer av deg med tanke på rengjøring og vedlikehol ganske enkelt fordi flekker, smuss og misfarging er mer synlig enn på benkeplater i mørkere farger. Norena har jobbet med PVC-duk siden den kom på markedet på begynnelsen av 60-tallet.


For de som er på jakt etter nytt kjøkken i Oslo, så har Norema denne helgen kampanjepriser til alle som er innom den nyåpnete butikken deres i Vika. Vi var der, og på vei ut spurte jeg om dette med rabatt.

Hvordan kunne jeg vite utgangsprisene? Dessverre ser skapdørene stygge og dårlige ut ( hvite glatte). Det kunne jeg ikke! Jeg har derfor lyst til å skifte de ut, helst med Kvik Mano høyglans, evt noe fra Ikea.


Passer disse dørene? Og selger Kvik løse dører? Kjøkkenet vi lurer på fra norema er foresten Foramat Rille Hvit.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg