torsdag 25. desember 2014

Maxi cosi cabriofix uten base

Kjøp Maxi-Cosi Cabriofix hos Babyshop. Finn laveste nettpris her. Den nye MaxiCosi Cabriofix Black Gri inklusive EasyFix base. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Maxi - Cosi CabrioFix er et populært barnesete som har fått ros fra forbrukere for sin lette vekt og brukervennlighet.


Maxi cosi cabriofix uten base

OBS: Les bruksanvisningen nøye før du installerer barnesetet i bilen, og sjekk at setet samsvarer med offisielle sikkerhetsstandarder før du bestiller det. Maxicosi Cabriofix er en populær babystol som har vært på markedet en stund. Her er noen av testernes evalueringer: Lett bilstol (i vekt) med god kalesje og enkel selejustering.


Denne pakken inneholder både Maxi -Cosii Cabriofix og Maxi - Cosi EasyFix basen. Pakketilbud bestående av Maxi - Cosi Pebble samt FamilyFix (isofix) base ! MaxiCosi Pebble monteres bakovervendt enten i bilens forsete eller baksete. Om du skal bruke stolen i flere biler, kan stolen også enkelt monteres, uten base , med bilens belter. Maxi - Cosi er et testvinnende merke som fokuserer på å være både smarte og omtenksomme. Det handler jo trots alt om å ta vare på et helt nytt og skjørt liv, og da kan man ikke kompromisse.


Med sitt praktiske Travel System er det lett for deg og familien å dra avgårde uten å måtte ta med et helt lass av diverse barnevogner og bilstoler. Enhanced comfort is provided by extra padding and a seat size reducer for newborns, while the Side Protection System optimizes overall safety. Without disturbing your baby, simply transfer the lightweight CabrioFix from the car onto any pushchair or buggy by Maxi - Cosi or Quinny. Whether you choose to use the CabrioFix with a car seat. Se beste pris på Maxi - Cosi Pebble Plus.


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Babystol (0-kg), Isofix kompatibel,. Maxi cosi setet funker kjempegreit uten isofix basen også! Veldig enkelt å feste med bilselen! Få veiledning der du kjøper setet.


Maxi cosi cabriofix uten base

Det vil si selen du fester babyen med er festet me punkter til setet. Over begge skuldrene og mellom beina. Enkelte andre seter har i tillegg punkter ved hoftene.


Er ikke isofix i det midterste sete i bilen. Takk for svar, har funnet ut at Easyfix passer til Pebble jeg også. Det står forresten i den nyeste brosjyren til maxicosi:-) Hadde vi hatt isofix i bilen, hadde vi valgt en ren isofix base , men forelpig har vi en bil uten isofix. Vi kjøpte endelig en bilstol til den lille i magen i går, og den ser veldig solid og kjekk ut synes jeg! Men vi kjøpte uten base.


Maxi cosi cabriofix uten base

Vi har ikke prøvd å feste den i bilen enda (noe vi jo egentlig skulle ha gjort først, men er ganske sikker på at setet skal passe fint). Jeg syntes det så veldig lett. Maxi Cosi CabrioFix Car Seat - PreciousLittleOne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg