tirsdag 9. desember 2014

Smoothie uten banan

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gratis avbestilling!


Det har aldri vært enklere å dele opp en banan! Vaskes i oppvaskmaskin. Hallo , Jeg skal begynne og prøve å få i meg en smoothie om morgenen siden jeg ofte har dårlig tid (velger og ha det) er så leit og stå opp om dagen jeg har sett og sett men finner ingen oppskrifter som ikke innholder banan ,Jeg fordrar ikke banan værste jeg veit og stort sett alle andre oppskrift.

Smoothie Uten BANAN ? Mango- og banansmoothie. Frisk og lett smoothie ( uten yoghurt og melk). Har du dessuten frukt og grønnsaker som begynner å synge på siste verset, er smoothie en ypperlig måte å få brukt dem opp. En kald forfriskning!


Lag en smoothie med banan , ananas og kokosmelk og drøm deg bort til fjerne strøk. Doktorens anbefaling Visste du at kardemomme inneholder såkalte bioaktive stoffer som motvirker vekst av sopp og bakterier? Denne smoothien inneholder flere gode ting som kan forebygge sykdom og infeksjoner.


Bananer gir en naturlig, søt smak, slik at du kan lage deilige retter uten å tilsette sukker.

Vil du ha kakene ekstra saftige kan most banan gjøre susen. Del bananen i biter og ha oppi blenderen sammen med friske eller fryste jordbær og appelsinjuice. Kjør til du får en tykk smoothie og hell over i fine glass. Server gjerne med jordbær på trespidd (se bildet).


Bland ut med yoghurt, Biola eller banan. Bruk godt moden frukt, det gir mer smak og bedre konsistens. Ikke kjør kiwi for lenge i blenderen. Hvis steinene blir knust, smaker de som pepper.


Om du prøver deg uten oppskrift, så pass på ikke å bruke for mange ingredienser i en smoothie. Modne bananer passer nemlig ypperlig til matlaging, i alt fra bakst til mettende smoothies. For min egen del liker jeg helst oppskrifter på smoothies uten banan. De tilfører en rekke næringsstoffer, uten å sette for mye preg på smaken. Leter etter oppskrifter jeg, men stort sett alt er det banan i. Kickstart dagen med en smakfull og sunn smoothie.


Oppskrifter for smoothie uten banan. Frukt, bær og litt fruktjuice er alltid utgangspunktet for en smoothie. Enten du foretrekker smoothie med banan eller bær – finn din favoritt-oppskrift her.


Noen liker også å ha i yoghurt eller syrnet melk, fordi dette gir en litt tykkere konsistens.

Her får du en smakebit fra den nye boken “Verdens beste smoothies ” skrevet av Kjartan Skjelde og meg. Her kan du se Kjartan og meg besøke TVog “God morgen, Norge” hvor vi lager nettopp kokos- og banansmoothie. Bruk skikkelig moden banan for å få god banansmak på denne smoothien.


Det går fint å bruke frosne bananbiter, og da kan du godt sløyfe isbitene. Det er ikke så veldig nøye å bruke eksakte mengder når man lager smoothie. Den smaker godt uansett om man tar litt mer av det ene eller andre. Du kan bruke alle slags type blendere. Sjoko- banan -peanøttsmør smoothie , med proteinpulver 1g fryste jordbær 1g fryst banan liten scoop sjokoladeprotein (ca. g) 1-ss kakao stor ss peanøttsmør melk til passelig konsistens.


Har du smoothie til overs, kan du fryse ned restene i små saftisformer, og ta dem frem på en varm sommerdag! Plukk bær i bøtter og spann! Har du bærbusker i hagen, og klarer ikke spise opp bærene?


Tykkere konsistens? Banan , yoghurt og isbiter gjør konsistensen tykkere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg