tirsdag 16. desember 2014

Britax forhandler norge

Kjøp Britax hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Med vår sterke tyske og britiske arv, er Britax Römer forpliktet til å produsere i Europa.


Med dette nye anlegget kan vi produsere av våre bilseter og alle våre sykkelseter i Tyskland eller Storbritannia. Forhandleroversikt.

Våre forhandlere hjelper deg gjerne med å velge riktig bilsete eller sportsvogn for deg og barnet ditt. Med søkefunksjonen kan du enkelt finne en lokal forhandler nær deg. Vær klar over at ikke alle våre forhandlere har alle produktene på lager. Hvert Britax bilsete og barnevogn har gjennomgått omfattende tester i forskjellige klima, vær og veiforhold for å opprettholde høyest mulig standard. Med sin sterke britiske og tyske arv ønsker Britax å beholde produksjonen i Europa og av bilseter er produsert i Tyskland og Storbritannia.


Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Den har alle de prisvinnende funksjonene som foreldre elsker – slik som den intuitive sammenslåingen, enkel overgang mellom liggedel, sittedel og babystol, forover- og bakovervendt sittedel og meget god fjæring.

Nyttig tilbehør for å gjøre livet ditt enklere når du er ute sammen med barnet ditt. Her finner du matchende tilbehør fra Britax Römer for ditt bilsete, sportsvogn eller sykkelsete. Kvalitetstrygge Britax får du kjøpt hos Babycare.


Britaxs ingeniører jobber stadig med den neste generasjonen av utfordringer innen barnemobilitet, med innovasjoner som fortsetter å forme bransjen vår. Britax er et populært merke som har sikre barnevogner og bilbarnestoler. Shop løs her på Lekmer.


Britax forhandler ettersom vi vil tilby våre kunder sikre produkter som samtidig er fine og praktiske. Her finnes pålitelige bilbarnestoler som muliggjør et aktivt liv for deg og ditt barn. Du kan også shoppe populære vogner som finnes i. Produktspekteret i butikk. Sammenlign priser på tusenvis av produkter, og les bruker- og ekspertvurderinger for å kunne ta de beste valgene.


Super bilferie i Norge med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! De allsidige funksjonene – slik som den intuitive sammenslåingen, forover- og bakovervendt sittedel, meget god fjæring og mykt, ergonomisk håndtak i imitert skinn – gir STOR komfort.


Please choose your country and language. Under finner du et utvalg av våre største forhandlere i Norge og utlandet.

FINN DIN AUTORISERTE FORHANDLER HER! Led varselbjelke fra Britax. Bilder og illustrasjoner vist på denne nettsiden kan variere fra norske standardmodeller og standardutstyr. Farger kan variere, tilbehør og ekstrautstyr kan medføre ekstra kost eller være utilgjengelig i Norge.


Selen kan henges opp ved hjelp av Britax ` gummifester på stolens armlene, der man rett og slett bare hekter fast selespennens metalldeler. Kontakt kundeservice på e-mail customercare.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg