fredag 5. desember 2014

Sonic kostyme barn

Karnevalsklær - CoolStuff. Kostymer og Tilbehør til Barn og Voksen. Se vårt store utvalg. De Beste Priser Nå! Originalt kostyme av Sonic The Hedgehog fra spillet med samme navn.

Bli like rask som Segas blåfargede pinnsvin Sonic. Finnes i størrelsene: Small, Medium og Large. Inkluderer: Overall med muskelbryst, skoovertrekk, maske, cape og belte. Sonic the Hedgehog kostyme inkluderer en blå, orange og gul jumpsuit med et par røde og hvite skoovertrekk, en maske og et par hvite hansker.


Håndvaskes med litt vann. Dette er et offisielt lisensiert produkt. Klikk deg inn på kostymet for å lese hvilke størrelser det kommer i, samt målene.


Målene kan variere fra et kostyme til et annet, så les alltid størrelsesguiden for å være sikker!

Her finner du også noe av vårt tilbehør som passer for barn. Vi kan tilby kostymer til barn i alle aldre. Fra baby til toddler, barn og tweens. Sjekk ut vårt enorme barnekostyme utvalg.


Vi har også parkostymer, slik at man da kan matche sin partner in crime. Vi har bredt utvalg av kostymer og har et eller flere kostymer innenfor de aller fleste temaer. Det du ikke finner her, det finnes ikke. I denne kategorien vil du finne utkledningsklær og kostymer til barn og voksen.


Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. I vårt store utvalg finner du kostymer til enhver anledning. Klikk deg gjennom kategoriene våre og finn et kostyme som passer både deg og den temafesten du skal på. Onesize kostymer er som regel i størrelsen M til L. Hatter, parykker eller fargelinser - vi har alt innenfor mange ulike temaer.


Bli klar for bursdag, karneval eller Halloween feiring med dette komplette Super Mario kostymet fra Super Mario Bros. Er du klar for å samle gullmynter på reisen for å redde Prinsesse Peach! For barn er hver dag en mulighet til fantasifull lek som du kan bidra til å forsterke med kostymer for barn fra AlphaGeek.


Vi har alt fra dyremasker og parykker til superheltdrakter og realistiske Disney-antrekk.

Husker du spenningen som barn , da du kunne drømme deg bort fra virkeligheten inn i en magisk fantasiverden? Med Temashops kostymer kan barnet ditt sine fantasier bli til virkelighet. Gigantisk utvalg barnekostymer. Bredt utvalg utkledning til barn i alle aldre.


Kjært barn har mange navn: kostyme , utkledning, karnevalsdrakt og alt det der, men Halloween-kostymer er og blir det beste. For hvem vil liksom ikke gå på fest med en stilig zombie? Oppdag Disney Magi med Disney kostymer og med Disney Prinsesse kostymer. Det er aldri for sent å ha et eventyr! Kjøp på Norges gadgetmekka!


Gode Priser og Lynrask Levering! Plutselig står minstemann ute i stua i et Hulk- kostyme og bærer seg ad verre enn verst, eller så er det en liten Frost-prinsesse som danser forbi og inn på rommet sitt. Hos oss finner du mange enkle og avanserte kostymer som barna elsker.


I vårt utvalg finner du lekne, fargerike og inspirerende utvalg av kostymer og tilbehør til barnet ditt. Vi har kostymer til halloween, karneval, bursdagfester og andre anledninger. Skal du på utdrikningslag? Eller kanskje på 70-tallsfest?


Mulighetene er uendelige!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg